fbq
Evelina ja Roope Salminen

Roope Salminen ja Evelina-rakas: kiihkeää suutelua ja kähmintää – kuva

Muusikko-juontaja Roope Salminen, 33, ja poppari Evelina eli Eveliina Tammenlaakso, 27, esiintyivät hiljattain ensimmäistä kertaa julkisesti yhdessä – ja millä tavalla.

Usein silminnäkijöiden mukaan kaksikko kähmi toisiaan täysin estoitta viime sunnuntaina Baltic Princessillä Goom-bileristeilyllä.

– Koirat-bändinsä kanssa esiintynyt Roope oli riehakkaalla tuulella ja viljeli v-sanaa jatkuvasti. Keikan loppupuolella hän yllätti kaikki paikallaolleet pyytämällä Evelina-rakkaansa kanssaan lavalle, Suomenlahdelta selostetaan.

Oho! Roope Salminen ja Evelina läheisissä tunnelmissa - salakuvat ja video

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Roope Salminen ja Evelina

Roopen ja Eveliinan seurustelusuhde on ollut jo pidempään julkinen salaisuus. Opiskelijaristeily oli tiettävästi ensimmäinen kerta, kun pariskunta ylipäänsä näyttäytyi julkisesti yhdessä. Siksi olikin yllätys, miten kyyhkyläiset siitä suoriutuivat.

Paikallaolijoiden mukaan julkkispariskunta ei nimittäin malttanut millään pitää näppejään erossa toisistaan.

Roope Salminen esitteli räppäystaitojaan - Evelinalta tyhjentävä kommentti

– He suutelivat kiihkeästi jo heti yhteisbiisiinsä alussa ja koko loppubiisi olikin pelkkää flirttiä ja kähmimistä. Kenellekään ei varmasti jäänyt epäselväksi, että heidän välillään on kuumaa sutinaa, Itämereltä ihmetellään.

– Yhteisbiisin jälkeen Roope yritti houkutella Evelinaa vielä takaisin lavalle, mutta tämä kieltäytyi ja jätti hölmistyneen Roopen yksin yleisön eteen seisomaan.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy