fbq
Moni flirttailee koneella.

Romantiikan nykypäivää: Seksiviestejä ja flirttiä Google Docsissa!

Unohda perinteiset seksiviestit, trendikkäimmät romantikot viestivät nyt Google Docsin kautta. Yhä useampi pariskunta käyttää Googlen tekstinkäsittelypalvelua flirttailevien viestien ja rohkeiden kuvien lähettämiseen. Rakastavaiset jakavat tyypillisesti yhden asiakirjan ja vaihtavat viestejä itse tekstissä sekä palvelun sisäisen kommenttitoiminnon avulla.

- Minusta se on kuin nykyaikainen rakkauskirje, selittää Simone Ver Eecke, 32, New York Postille.

Ver Eecke loi Bedtime Stories-nimisen Google Docs-asiakirjan poikaystävänsä kanssa tammikuussa, kun he elivät etäsuhteessa. Tiedosto on ehtinyt kasvaa 27-sivuiseksi.

- Se on todella hauskaa ja fantasiantäyteistä... Joskus me vain linkitämme sinne eroottista kirjaillisuutta, josta pidämme.

Ver Eecken poikaystävä Joe Ahearn kuitenkin muistuttaa, että ilmoitusasetuksiin kannattaa kiinnittää huomiota. Muuten vaarana on, että seksikkät ehdotukset ilmestyvät koneen näytölle sopimattomalla hetkellä.

Vaikka tuhmien viestien lähettelyyn on tarjolla lukuisia kanavia, tavallisemmin työasioihin käytettävä Google Docs voi tuoda yllättävää piristystä raatamisen keskelle. Myös Emma King havaitsi pilvipalvelun olevan yllättävän romanttinen väline, kun hän työsti graduaan. Hänen poikaystävänsä auttoi häntä muokkaamaan asiakirjaa ja jätti samalla marginaaleihin suloisia kommentteja.

- Emme käyttäneet sitä tarkoituksellisesti flirttailuun, sitä tapahtui siinä sivussa. Työstimme massiivista, tieteellistä asiakirjaa ja kesken kaiken jossain luki: "Rakastan sinua, beibi." Se on entistä ilahduttavampaa, koska sitä ei osaa odottaa.

Tosin myös Kingille on sattunut kiusallisia tilanteita työn ja huvin yhdistämisessä. Yleensä hän poisti poikaystävänsä kommentit, ennen kuin hän lähetti tiedoston professorilleen, mutta kerran tekstiin unohtui intiimi kommentti.

- Tarkastaja näki sen ja kommentoi kommenttia pienellä hymiöllä, King muistelee.

Lähde: New York Post