fbq
Renny ja Johanna Harlin

Rohkea tirkistysaukko! Johanna Harlin sädehti näyttävässä asussa Rennyn rinnalla

Elokuvaohjaaja Renny Harlin ja hänen vaimonsa Johanna osallistuvat legendaarisille Cannesin elokuvafestivaaleille.

Katso video: Haloo Hollywoodin uusin jakso!

Pariskunta poseerasi kameroille punaisella matolla, ja huomiota herätti erityisesti Johannan tyköistuva asu, jonka viimeisteli näyttävä, lähes napaan asti avautuva tirkistysaukko.

Koltun ylevästi laskeutuva laahus kimaltelevilla yksityiskohdilla sopi hienosti tapahtumaan ylelliseen tunnelmaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Renny ja Johanna osallistuivat festareilla odotettuun Indiana Jones and the Dial of Destiny -elokuvan maailmanensi-iltaan.

Renny ja Johanna Harlin
Johannan elegantti keyhole cut out -tyylinen iltapuku sopi hienosti punaiselle matolle. Myös Rennyn kiiltävät töppöset rikkoivat kekseliäästi perinteistä smokkityyliä.

Pariskunta oli päivitysten perusteella innostunut teoksesta.

– Indiana Jonesin maailmanensi-ilta Cannesissa oli ehdottomasti mahtava, Johanna kirjoittaa vapaasti suomennettuna parin Instagram-päivityksessä.

Johanna Harlin auttaa ongelman kanssa kamppailevia vanhempia: "Vauvasi todennäköisesti rakastaa sitä!"

Vaikka Renny ja Johanna ovat mukana juhlahumussa, heillä ei ole festareilla näytillä omaa elokuvaa. Rennyn seuraava elokuva on uusintaversio The Strangers -kauhurainasta, jonka on määrä saada ensi-iltansa loppukesästä.

– Cannes-viikkomme on ylittänyt villeimmätkin haaveemme. Edustamme kuutta elokuvaa: The Refugea, The Bricklayeriä ja Lionsgaten The Strangers -trilogiaa, ja nyt valmistautuminen Deep Water -elokuvaan on unelmiemme täyttymys. Kiitämme universuamia joka aamu perheestämme, inspiraatiosta ja rakkaudesta, pariskunta kirjoittaa siirappiseen tyyliinsä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huh, mikä mamma! Johanna Harlin hekumallisena uikkareissa

Päivitykseensä suomalaispari on lisännyt useita kuvia itsestään ja videoita näytöksestä. Yhdellä videoista Renny ja Johanna olivat vain metrien päässä elokuvan päätähdestä Harrison Fordista ja tämän vaimosta, Ally McBeal -tähti Calista Flockhartista.

Ikonisen seikkailusarjan viidennessä osassa Harrison Ford heiluttaa ruoskaansa 80 vuoden kunnioittavassa iässä.

Harrison Ford, 80, ja upea vaimo hempeilivät punaisella matolla - harvinaiset yhteiskuvat

Uusi Indy-pätkä on saanut kriitikoilta melko nuivan vastaanoton. Elokuvasivusto Rotten Tomatoesin keräämien arvioiden perusteella leffaa on kuvattu tyhjäksi ja varmistelevaksi nostalgiapläjäykseksi, eikä sen erikoistehosteet ole saaneet yleisöltä varauksettomia kehuja.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Viime viikolla uutisoitiin, että Cannesissa elokuva sai vaisuhkot aplodit ja huomio kiinnittyi ennemmin Harrison Fordin ja Calista Flockhartin hempeilyyn kuin itse leffaan.

 Indiana Jones tekee paluun! Harrison Ford, 78, treenaa huippukuntoon – kuvat!

Rennyn lisäksi Cannesissa on vilistänyt monia muita maailmantähtiä. Ranskassa on esitetty esimerkiksi Martin Scorsesen uutuuselokuva Killers of the Flower Moon, jota tähdittävät muun muassa Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ja Lily Gladstone.

Leffajuhlat ovat myös suomalaisittain mielenkiintoiset, sillä Aki Kaurismäen uusi teos Kuolleet lehdet kilpailee tapahtumassa Kultaisesta palmusta. Kyseessä on yksi elokuvamaailman merkittävimmistä palkinnoista.