fbq
Robin Packalen

Robin Packalen kopioi tyylinsä Disney-pahikselta - pukeutui erikoiseen asuun Budapestin musiikkigaalaan

Poppari Robin on käynyt nauttimassa kansainvälisen musiikkimaailman tuulahduksista EMA-gaalassa. Robin osallistui viikonloppuna Unkarin Budapestissa järjestettyyn suureen musiikkigaalaan, jossa palkittiin ansioituneita laulajia.

Robinin poikkeuksellinen gaala-asu keräsi katseita. Punaisella matolla paistatellut Robin oli valinnut ylleen Jaded London -merkkisen, puoliksi mustan ja puoliksi valkoisen pystyraidallisen pikkutakin ja samaa sarjaa olevat housut. Jalkineissa Robin luotti tuttuun eriparityyliinsä, sillä toisessa jalassa oli valkoinen ja toisessa musta maihinnousukenkä. Asun kaksijakoinen värimaailma tuo mieleen Disney-pahiksen, Cruella de Vilin. Cruella-elokuva sai ensi-iltansa aiemmin tänä vuonna. Elokuvassa Emma Stonen yllä nähdään monia mustavalkoisia asuja.

Robinin someseuraajat ovat olleet haltioissaan tähden asuvalinnasta.

Robin Packalen
Robin edusti mustaan ja valkoiseen sonnustautuneena.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Ihanat vaatteet, kommenteissa hehkutetaan.

- Tyylikäs, toinen kehuu.

- Näytät niin hyvältä. Rakastan tyyliäsi, kolmas ylistää.

Robin on saanut tyylistään myös kansainvälistä huomiota. Tämä käy ilmi Robinin somevideoista, joissa on kuvakaappauksia ulkomaisista tileistä, jotka ovat jakaneet Robinin tyylikuvia.

Robinin Instagram-videoista käy myös ilmi, että hän on nauttinut gaalassa muun muassa supertähti Ed Sheeranin sekä räppäri Lil Nasin esityksistä gaalassa.

Tätä ei ole nähty Suomen televisiossa koskaan aiemmin - Miitta Sorvali ja Robin Packalen etsivät huijareita

Robin on käyttänyt samaista mustavalkoista asua aiemminkin. Robin nähdään samassa asussa Nelosen Mysteerilaulajat-ohjelmassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Robin Packalen
Robin kopioi punaiselle matolle saman tyylinsä, joka nähdään Mysteerilaulajat-ohjelmassa.

Video: Robin Packalen fiilistelee Bumtsibum-kuvausten jälkeen ja kertoo kesäkuulumisensa: