fbq
Robin Packalen

Robin ja Viivi yhteistyöhön! Tätä on luvassa

Laulaja Robin Packalenilta julkaistaan pian suomenkielistä musiikkia.

Asiasta saatiin vihiä jo pari viikkoa sitten, kun mystiselle biisileaks-nimiselle Tiktok-käyttäjätilille ilmestyi pätkä uudesta kappaleesta. Biisissä Robin ja suomalaisartisti Viivi Korhonen laulavat yhdessä suomeksi.

Kappaleen vuotaneen tilin profiilikuva on jaettu kahtia, ja sen toinen puolisko on musta, toinen valkoinen.

Arvoituksellinen videopätkä käynnisti valtavan huhumyllyn siitä, palaako Robin kenties suomenkieliseen musiikkiin. Myös Seiskaan tuli kysymyksiä, mistä oikein on kyse.

Robin ja Viivi eivät kommentoineet asiaa julkisuuteen, mutta kaksi päivää sitten Viivi rikkoi hiljaisuuden, ja julkaisi aiheeseen liittyvän videon omalle Tiktok-tililleen. Saman teki perässä myös Robin.

Tällä viikolla kaksikko julkaisi vielä yhteisvideot, joissa kummallakin on mustavalkoiset, kahtia jaetut asukokonaisuudet.

Seiska tiedusteli tänään (25.10.) Robinilta, mistä on kyse.

- Tota, tota... Siis, en ole varma mitä tästä voi sanoa, hän muotoili ja kertoi, että uutta musiikkia on  tulossa, muttei vielä haastattelussa paljastanut tarkkaa ajankohtaa.

Palaatko kokonaan tekemään suomenkielistä musiikkia?

- Jotenkin artistiudessa vaikeinta on uusiutuminen. Se, että herää siihen joka päivä, ettei käytännössä ole yhtään mitään, ja päivän lopuksi on jotain. 

- Musiikki on kuitenkin elämäntyyli, ja elämäntyyli reflektoituu sitten musiikkina, mitä itse olet.

Robin kuluttaa itse tällä hetkellä valtaosin englanninkielistä musiikkia, mutta kuuntelee suomalaisia biisejä, joita hänen artistikaverinsa julkaisevat.

- On vaikea ajatella, että tekisin suomimusaa niin kuin pelkästään ainakaan. Mä musiikillisesti myös olen sitä mitä elän, ja niin haluan sen aina olevankin. Mikä ikinä onkaan se fiilis. En halua olla se, joka miettii, mikä olisi strategisesti järkevää. Musa on taidetta. Kun menee studioon, niin se mitä on syntynyt päivän päätteeksi, niin se on sitä mitä sä oot. Ja tällä hetkellä tämä enkkumusa on se mikä kiinnostaa, hän tiivistää.

Artistista olisi tyhmää, että maailman auetessa koronan jälkeen hän hylkäisi unelmansa kansainvälisyydestä.

- Ei minulla ole mitään hätää tässä, ja sitä kohti mennään, Robin toteaa.

Robin Packalen jakoi uskomattomia kuvia huippukalliista harrastuksestaan - katso ja ihastu!

Tänään (25.10.) Robin ja Viivi vahvistivat viimein sometileillään, että uusi kappale on todellakin tulossa.

Uuden biisin nimi on Ihana kipu, ja se julkaistaan 28.10.

Laulaja Viivi Korhonen unelmastaan: ”Olen manifestoinut sitä tosi paljon”