fbq
aki ja rita manninen

Ritan ja Aki Mannisen perheestä tehtiin lastensuojeluilmoitus - näin Manniset vastaavat!

Televisiostakin tutut hyvinvointiyrittäjät Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat joutuneen tyttärensä ja koiran kanssa huolenaiheiksi.

Arkistovideo: Tosi-tv-pariskunta Aki ja Rita Manninen ostivat oman saaren

Rita Niemi-Manninen avoimena perhematkastaan: "No, entä parisuhde?"

Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen juhlivat vappau mökillään ystäviensä kanssa. Kaksikko oli julkaissut 24 tuntia näkyvissä Instagramin tarinoissa tunnelmia vapunvietosta sekä lisänneet palju- ja pusukuvia myös someen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vappuna Rita oli myös kuvannut someen videoita veneestä, jossa näkyy Akin lisäksi koira ja perheen tyttö pelastusliivit yllään ja pipo päässä.

Iloiset vapputunnelmat vaihtuivat kuitenkin hämmästykseen, kun perheelle soitettiin maanantaina (1.5.) vappupäivänä. Perhe kertoi somessa saaneensa puhelun lastensuojelusta.

Soittaja oli kertonut vanhempien olevan saaressa kaatokännissä ja kuljettanut tyttöä veneessä ilman pipoa.

- Hassua kun se soitti sieltä kriisipuhelimesta, mä sanoin, että teidän pitää tulla tänne kattomaan, miten me pärjätään ja onko pipo päässä. Eikö vaan? Aki juttelee kameralle tytär vierellään.

Tytär kertoo, hänellä olleen pipo päässä, johon Aki vastaa ilmoittajan väittäneen muuta.

- Kyllä tänne sopii tulla katsomaan tätä elämää ja kuinka mahtavasti asiat on ja lapset ja koirat hoidetaan hyvin ja avioliitostakin pidetään vielä huolta. Oi veljet, Aki juttelee videollaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Rita Niemi-Manninen vastasi Aki-puolisonsa rajuun avioliittotilitykseen

Perheen vappu alkoi tivoliretkellä.

Perheen vanhemmat kertovat loukkaantuneen tilanteesta sen verran, etteivät aio jättää asiaa siihen.

- Sellaista! Tein rikosilmoituksen perättömästä lastensuojeluilmoituksesta. Onneksi poliisi pystyy selvittämään nimettömänäkin tehdyt ilmoitukset! Oikeus toteutukoon, Rita kirjoittaa sometarinoissaan tutkintapyyntöpaperia esitellen ja lisää:

- Miten joku viitsii kuormittaa lastensuojelua perättömillä ilmoituksilla. Joillakin lapsilla on oikea hätä. Tällainen turhuus on pois siitä ajasta, joka tarvitaan sinne missä apua tarvitaan.

Rita peräänkuuluuttaa, että lastensuojeluilmoitus on lisäksi suuri kunnianloukkaus.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kun kyseessä on meidän vanhemmuuden mustamaalaaminen ja kun siitä tulee merkintä lastensuojeluun niin se ei ole ok. Se on todella suuri kunnianloukkaus ja tekijä pitää saada vastuuseen, Rita kirjoittaa somepäivityksessään.

Rita Niemi-Manninen julkaisi koskettavan viestin tyttärelleen: "Lupasin sulle jo silloin, kun olit mun masussa..."