fbq
Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen

Rita Niemi-Manninen vastasi Aki-puolisonsa rajuun avioliittotilitykseen

Hyvinvointivalmentaja Aki Manninen, 47, julkaisi eilen (12.1.) pitkän kirjoituksen somekanavalleen. Tekstissä hän kipuilee muun muassa avioliitossa kokemistaan hankalista tunteista sekä riitojen aiheuttamasta pahasta olosta.

Aki summasi kirjoituksensa alkajaisiksi, kuinka hänen avioliittokiintiönsä oli tullut päivän aikana täyteen.

Hän kuvaili käymiään riitoja puolisonsa Ritan kanssa ja kertoi, että toisinaan tappelut saattavat eskaloitua "sanalliseen ruoskintaan".

”Missä se järki ja hyvyys on silloin kun sitä eniten tarvii” Kysyn mä? Aki ihmettelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aki Mannisen vakava tilitys: "Tuli tänään avioliittokiintiö täyteen"

Akilla ja Ritalla on yhteinen hyvinvointialan yritys, jota he pyörittävän tiiviisti keskenään. Yhdessä vietetyn runsaan ajan vuoksi toisen kasvot alkavat väistämättäkin ärsyttää.

Kun lähtee hieman kauemmas ja katsoo asiaa helikopteri perspektiivin kautta näkee huomattavasti selkeämmin kaikki ongelma kohdat ja majavanraudat parisuhteessa, sekä isoin näistä on se kuuluisa SUDENKUOPPA mistä ei sitten niin hyvin pois päästäkkään, Aki filosofoi.

Päivityksen kommenttikentässä Aki jatkoi jo valmiiksi pitkää kirjoitustaan. Hän muistuttaa tekstissä sekä seuraajiaan että itseään rakkauden tärkeydestä.

Osattaisiin antaa enemmän sitä hyvyyttä ja rakkautta sille toiselle ihmiselle kuin riitaa ja piikittelyä, oppia ymmärtämään ja kunnioittamaan piolisoa riidankin hetkellä, eikä ruoskia rumilla lauseilla, sillä niillä lauseilla on aina seuraus ja syy, Aki tietää.

Lopuksi hän pahoittelee Rita-vaimolle vajavaisuuttaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Oho, Aki Manninen esittelee uutta tyyliään - Ritalta suorat sanat

Päivitys on saanut vuorokauden sisällä lukusia kannustavia kommentteja. Yksi tykäkyimmistä on Rita-vaimon kommentti rakkaalleen.

 - Yhtä sähellystä vaipasta vaippaan (itkunauruhymiö, apinaemoji) ihmisiä kai mekin ollaan @akimanninenofficial ?! (sydän) miten ihmeessä on jaksanut kirjoittaa näin pitkän tekstin?! (itkunauruhymiö) onko sulla kuumetta? Rita kyselee mieheltään.

Rita on kommenttinsa perusteella jo leppynyt pariskunnan riidan jäljiltä.

- Ei vaiskaan, tärkeitä sanoja ja hyvä että kirjoitit, hän toteaa.

Vaikka Rita arvostaakin miehensä näpyttelemää sometekstiä, hän muistuttaa Akia mielekkäämmästä pahoittelukeinosta ensi kertaa ajatellen.

- Koko vartalo-hieronta olis ollu silti anteeksipyyntönä ihanampi (hymiö, itkunauruhymiö) rakastan (sydän), Rita päättää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aki Mannisen kommentti pikkuhousuista sai Rita Niemen hämilleen: "Apua!"

Aki on vaimonsa vastauksesta silmin nähden häkeltynyt. Hänen vastauksessaan on myös ripaus ilkikurisuutta.

Voi taivas!!! Näikö pienellä se olisi mennyt? Mä jo luulin et ERO TULEE, Aki huudahtaa.

Aki ja Rita ovat olleet naimisissa vuodesta 2015 lähtien. Kokonaisuudessa pariskunta on ollut yhdessä noin kymmenen vuoden ajan. Heillä on alle kouluikäinen tytär Donna.