fbq
rita, aki ja donna

Rita Niemi-Manninen julkaisi koskettavan viestin tyttärelleen: "Lupasin sulle jo silloin, kun olit mun masussa..."

Rita Niemi-Manninen julkaisi koskettavan viestin Donna-tyttärelleen.

Rita Niemi-Manninen julkaisi viestin sosiaalisesssa mediassa kolme ja puoli vuotiaalle Donna-tyttärelleen. Päivityksessä Rita kuvailee lapsensa luonnetta ja muistelee yhteisiä hetkiä.

Rakas Donna Bebiina tänään 3,5 vuotta. Oot huikean eloisa, terävä ja valpas. Sun huumorintaju on valloittavaa, sulla on aina pieni pilke silmäkulmassa. Tykkäät nykyään mm roolileikeistä. Nauran, kun esität äitiä ja mä oon sun pikkuvauva. Laitat mut nukkumaan sänkyyn ja asetat mulle unikaverin kainaloon. Silität ja höpötät. Kohta kerrot, että jätät mulle vessaan valon ja oven raolle ja vielä ovelta kuiskaat, että ”Äiti tulee ihan pian, äiti tekee vielä hetken töitä”, Rita kirjoittaa Instagramissa.

Aki Manninen ja Rita-vaimo laskevat leikkiä aralla aiheella - suututtavat somessa: "Ette pilailis tällä"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Aki Manninen veneilee
Perhe haaveili pitkään merenrantapaikasta. Kun unelmatontti Porissa tuli myyntiin, he toimivat nopeasti ja ostivat paikan heti.

Kasvuaikaan ja elämään kuuluvat myös haasteet.

Uhmaikä on tuonut oman mausteensa meidän päiviin. Kun jotain tahdot ja et saa tahtoasi läpi, niin taivas repeää! Pahemmaksi menee jos mä erehdyn siinä hetkessä nauramaan. Ja sun ääni kuuluu varmasti naapuriin asti. En tiedä keneen tuut?!

Rita on emon lailla valmis suojelemaan pienokaista.

Kaikkine puolineen, oot huippupakkaus! Lupasin sulle jo silloin kun olit mun masussa, että sun eteen teen ihan kaiken. Ja niinhän mä teen. Kiitollinen joka hetkestä sun kanssa. Rakastan sua niin valtavasti, Rita kirjoittaa.

Ritan ja Donnan perheeseen kuuluvat lisäksi Aki Manninen sekä Putin-koira.

 Aki Manninen ja Rita-rakas ostivat oman saaren: "Tuntuu niin oikealta"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Aki Manninen viettää yksin hääpäivää: "Olen haavoittuvainen ja polvillani"