fbq
Johanna Tukianen

Rikoksista tuomittu Johanna Tukiainen karkasi ulkomaille - epäkohdat matkakohteesta ihmetyttävät

Kohublondi ja entinen tanssija Johanna Tukiainen, 44, tuomittiin huhtikuussa Ruotsissa Attundan käräjäoikeudessa äitinsä Marja Tukiaisen, 71, pahoinpitelystä, lapsirauharikoksesta (ruots. barnfridsbrott) sekä virkamiehen vastustamisesta.

Johanna ei kuitenkaan saanut uutta rangaistusta kyseisistä rikoksista. Päätös perustuu Ruotsin rikoslakiin. Käräjäoikeuden mukaan Johannan aiempi rangaistus on riittävä seuraamus myös näistä uusista rötöksistä.

Kohublondi on jo ennestään tuomittu lokakuussa törkeästä lapsikaappauksesta ja määrätty valvontarangaistukseen sekä psykiatriseen hoitoon.

Pahoinpitely, lapsirauharikos sekä virkamiehen vastustaminen tapahtuivat ennen lapsikaappausta.

Käräjäoikeuden tuomion jälkeen Johanna on ollut todella aktiivinen Facebookissa sekä myös Instagramin puolella.

Viihtyy uuden rakkaan kanssa! Johanna Tukiainen iloitsee tuomiostaan: "Nyt on juhlan paikka"

Johanna Tukiainen
Johanna kuvattuna Attundan käräjäoikeudessa ennen oikeudenkäyntiä.

Kohublondi on viime sunnuntaina eli äitienpäivänä julkaissut kuvia, jotka on otettu Helsinki-Vantaan lentoasemalla. 

Kuvissa hän hehkuttaa mini-shamppanjapulloa sekä sushiannostaan. Johanna ei ole paljastanut matkaseuralaisensa henkilöllisyyttä. Ruokakuvien perusteella hän on lähtenyt matkalle toisen henkilön kanssa, sillä kuvassa näkyy kaksi shamppanjalasia.

Liian isot korkkarit kolisivat! Johanna Tukiaisen tyyli herätti huomiota oikeudessa

Johanna on julkaissut muutamia kuvia matkakohteesta. Jostain syystä hän ei kuitenkaan ole paljastanut, missä tarkalleen oleskelee.

Erääseen Instagram-kuvaan hän on merkinnyt aihetunnisteeksi Palm Springsin, joka on kaupunki Yhdysvalloissa. 

– Rakastan olla etelän maissa. Kiitos Jumala tästä kauniista matkasta. Siunattua iltaa ja viikkoa kaikille, Johanna mainitsi vapaasti suomennettuna.

Johanna Tukiainen
Arkistokuva Johannasta oikeudessa.

– Etelän ihana tunnelma... Johanna on myös kirjoittanut erääseen Facebook-julkaisuunsa. 

Totuus selvisi oikeudessa! Johanna Tukiainen myönsi elävänsä ystäviensä rahoilla

Lisäksi Johanna on Facebookin puolella väittänyt olevansa Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

 Ex äitini väitti että "en saa julkaista mitään materiaalista kuvaa, en käsilaukkujani" ja hän kirjoitti että "unohda Miami ja merkkituotteet!" No ENPÄS UNOHDA! Täällä Losissa on mahtavaa muistella näitä Miami aikojani ja mallejahan me olimme Julian kanssa, plus Jasmine myös super kaunis!

Vaikka Johanna on tuomittu oman äitinsä pahoinpitelystä, on hän jatkanut ala-arvoisten sometekstien kirjoittamista Marjasta.

Sour Apple Martini oli yksi lempi drinkki!!!! Kateus se on joka voittaa kiimankin, varsinkin Suomessa mutta en olisi omasta äidistä uskonut että hän tulee kateelliseksi minun tyttärestäni! No rukoilen sitä että saan voiman anteeksiantoon, nyt Jumala laittoi tällä kertaa riman todella korkealle.

Jalassani kuuluisat #Louboutin korkokengät joista jotkut naiset teki pilkan aiheen Suomessa: sehän on ihan järjetöntä!!!!! Puhuin ehkä nuoruudessani kateudesta, en ole puhunut siitä vuosiin. Nyt puhun siitä kuinka katkeria, katalia, pettävät ja juonittelijoita ihmiset ovat, sekä pahansuopia!!!! Varsinkin naiset!!!!! Oma äiti, HYI!!!!! 

Tältä Johanna Tukiaisen Marja-äiti näytti epäillyn pahoinpitelyn jälkeen – kuva ei herkille

Tänään perjantaina Johanna kertoi toisella Facebook-tilillään viettävänsä hemmottelupäivää.

Olen ukrainalaisten kampaamossa. Uusi pidennys (ukrainalaista hiusta) ja manikyyri. Kampaajat on tosi kauniita ukrainalaisia naisia, Johanna hehkutti julkaisussaan. 

Esitutkintamateriaali paljastaa: Johanna Tukiainen tarjosi kokaiinia poliiseille ja haukkui heitä natseiksi