fbq
Henry Aflecth

Rikkaat ja rahattomat: miljonääri Henry Aflecht järkyttyy vaihtokotinsa kylpyhuoneessa: ”Onko täällä tapettu joku?”

Rikkaat ja Rahattomat -ohjelman torstaina (10.2.) televisiosta tulevassa jaksossa nähdään Henry "Henkka" Aflecht, 49, ja Satu Järvinen, 53. Seiskan sivuiltakin tutun monitoimimiehen Henkan kotina nähdään ohjelmassa Vantaan Martinlaaksossa sijaitseva 860-neliöinen Villa Grande. Seiska uutisoi viime syksynä siitä, että muutaman vuoden Espanjassa viihtynyt Henry oli saanut myytyä hulppean talonsa.

Suomen hulppein vuokrakoti myytiin vihdoin 2,9 miljoonalla eurolla: "Mahtaa mussuttajia harmittaa", sanoo miljonääriomistaja Henry Aflecht - katso kuvat luksustalosta!

Toinen ohjelman osallistuja on alanvaihtaja Satu, joka asuu Helsingin Vuosaaressa vuokra-asunnossa. Onkin selvää, että Henkalle Sadun asunto ei ole ihan sitä, mihin tämä on omassa elämässään tottunut. Erityisesti kylpyamme aiheuttaa Henkassa reaktioita.


-Mitähän täällä on tapahtunut? Onko täällä tapettu joku? Ja jos on, niin onko se ruumis vielä täällä, Henkka laukoo.


Myöhemmin mies täsmentää, että kyseessä on ruostetta. Jakson loppupupuolella miljonääri päätyy jopa ehostamaan Sadun ammetta.

Suomalaismiljonäärin omaisuus odottaa perillistä – näillä kriteereillä Henry Aflecht etsii vauvalleen äitiä: Ei tämä mikään missikisa ole

Sadulle Villa Grandeen saapuminen ei ole järkytys, ainakaan negatiivinen sellainen. Hän kiertää taloa sen lukuisia huoneita ihmetellen. 


Pian jaksossa edetään olennaiseen osioon, kun osallistujat saavat tietää viikkobudjettinsa. Henkan budjetti on 75 euroa.


- Mun on hirveän vaikea sanoa, että mihin tuo budjetti riittää tai ei riitä. En tiedä yhtään, mitä esimerkiksi makkarapaketti maksaa, mies toteaa.


Sadulla taas ei tule olemaan pulaa rahasta. Hän pääsee elämään viikon Henkan 3250 euron budjetilla. 

Satu Järvinen
Ohjelman osallistujat pääsevät kokeilemaan toistensa harrastuksia. Satu pääseekin veneilemään, johon hänellä ei ole omassa elämässään varaa.


- En mä ole edes koskaan tienannut näin paljon, nainen parahtaa.


- Mä taidan saada uuden puhelimen, hän jatkaa.

Ensimmäisen päivän iltana Henkka kertoo kameralle vaihtoviikon alkupään tuntemuksistaan.


- Kävin tuossa R-kioskilla ostamassa Batterya. Se maksoi 3,80 kioskilla. Ei tällä budjetilla pysty sitä ostamaan. En mä aatellut, että sellaisesta täytyisi kuitenkaan luopua, Henkka päivittelee.


Myöhemmin Satu käy normaalista elämästään poikkeavasti syömässä 40 euron edestä. Henkan aamiainen on taas hänen sanoin ”normaalia naftimpi”.
 

Rikkaat ja rahattomat: Aki ja Rita tuhlaavat noin 7000 euroa kuukaudessa