fbq
The Harlins

Renny ja Johanna Harlinille oma tv-sarja - luvassa luksushäät St. Tropezissa ja unelmien häämatka!

Elokuvaohjaaja Renny Harlin, 62, ja Johanna Harlin, 27, saavat oman tv-sarjan, joka kulkee nimellä "The Harlins". Ohjelmaa kuvataan kesän ja syksyn 2021 aikana, ja se esitetään myöhemmin MTV-kanavalla.

– Ohjelmaan dokumentoidaan pariskunnan arkea ja juhlaa – elämän tärkeimmät hetket mukaan lukien. Harlinien kiireisen vuoden kohokohtiin lukeutuvat ennen kaikkea kolmen päivän eksklusiiviset häät St.Tropezissa ja sitä seuraava unelmien häämatka, ohjelman tiedotteessa kerrotaan.

Renny Harlin ja kaunis Johanna-rakas saapuivat Suomeen: tv-kuvausryhmä vastassa - paparazzikuvat lentokentältä!

Kamerat seuraavat pariskuntaa ympäri maailmaa vapaa-ajan ja töiden merkeissä.

Renny ja Johanna Harlin
Seiska oli paikalla kun Renny ja Johanna Harlin saapuivat tiistaina (8.6.) iltapäivällä Suomeen. Myös tv-kamerat olivat vastaanottamassa julkkisparia.

Näyttelijän uraansa aloitteleva Johanna loistaa Rennyn uusimman Refuge-elokuvan keskeisessä roolissa ja valmistautuu tuleviin fitness-kisoihin. Renny puolestaan johtaa satapäistä kuvaustiimiä Sofian elokuvastudiolla ja valmistelee uusia Hollywood-elokuvahankkeita.

Renny Harlin kertoo, että häntä on pyydetty aiemmin lukuisiin ohjelmiin, mutta vasta nyt ajatus ja ajoitus tuntui oikealta.

Tv-ryhmä ympäröi Rennyn ja Johannan lentokentällä.
Tv-kuvausryhmä ympäröi Rennyn ja Johannan lentokentällä.

– Minulle on ehdotettu, että elämääni seurattaisiin tv-ohjelmassa. Minua on myös pyydetty moniin tosi-tv-sarjoihin osallistumaan kilpailijana tai muuna osanottajana. Olen aina sanonut suoraan ei, koska minulla ei ole ollut aikaa ja motivaatiota. Nyt tilanne oli erilainen, kun meillä on yhteinen elämä Johannan kanssa. On spesiaalia, että nimenomaan juuri tätä elämänvaihettamme dokumentoidaan, Renny kertoo.

Johanna Harlin yhtyy miehensä ajatuksiin.

– Elämässämme tapahtuu niin paljon, että tuntuu arvokkaalta dokumentoida tärkeimmät hetkemme. Meille on tärkeää, että ohjelman sisältö tulee olemaan aitoa ja pääsemme näyttämään, mitä pinnan alla on. Tahdomme valaa ihmisiin positiivista ja kivaa energiaa sekä toivoa ja uskoa unelmiin, Johanna iloitsee.

Pikkuhousuvaras jäi kiinni itse teossa! Renny Harlin paljasti todellisen roiston julkisesti  – Tässä on Johanna-rakkaan alusvaatteiden pihistäjä!