fbq
bb-mari

Räväkkä BB-Mari avautuu synnytystraumoistaan kylpykuvassa: ”Raskaus muutti vartaloani pysyvästi” - kuvailee yksityiskohtaisesti kivuliasta päivää!

Suomiräppäri Roope Salmisen salarakkaana ollut Mari-Prinsessa Ståhlhammar (o.s. Luhtavaara) avautuu sosiaalisessa mediassa siitä, miten näkee oman kroppansa peilissä. Vuonna 2010 Big Brother -talossa ollut Mari kertoo, kuinka paljon lapsen hankinta muutti häntä. Kaunottaren mielestä asiassa on paljon hyvää ja huonoa, vaikka ei tunnista itseään peilikuvastaan. 

- Kenen kehossa olen? Raskaus ja synnytys muutti vartaloani pysyvästi, Mari kertoo. 

Hän kamppailee asiana kanssa jatkuvasti. 

- Nyt päivittäin taistelen sen kanssa, että näenkö peilistä äitiyden runteleman ruhon vai ylpeyttä aiheuttavat taisteluarvet, Mari kuvailee

Kaunotar tuntee olonsa hyvin ulkopuoliseksi omasta kropastaan. 

- En aina koe, että keho on enää minun hallinnassani tai minua varten. Olin ensin matkalaukku ja nyt ruokapöytä lapselleni, ja se näkyy, Mari kertoo.

BB-Mari sai juhannusvauvan tuoreen aviomiehensä kanssa - katso hellyttävä perhekuva!

Vertauskuviensa lisäksi hänelle on tullut ongelmia vaatekaappinsa sisällönkin kanssa. 

- Vanhat vaatteeni ovat nopeammin sopivia vauvalleni, kuin enää koskaan minulle, Mari harmittelee.  

Kaikki on ollut hänestä kuitenkin sen arvoista, koska kokemastaan huolimatta Mari on luonut jotain kaunista. 

. Big Brother 2010 -ohjelman Kick Off. Kuvassa Mari Luhtavaara. 7 päivää / Timo Korhonen.
Mari asteli punaisella matolla Big Brother -ohjelma lähtölaukauksissa Espoossa vuonna 2010. Kuva Timo Korhonen.

- Silti ajattelen, että tämä kroppa on saanut aikaan jotain aivan maagista. Kasvatin sisälläni elämän, jonka eläimellisellä vaistolla taistelin itsestäni tähän maailmaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mari muistelee pitkässä Instagram-päivityksessään, kuinka tuo taianomainen mutta raskas hetki tapahtui. 

- Synnytyksen aikana löysin sisimmästäni jonkin sellaisen käsittämättömän alkukantaisen voiman, jota en osaa vieläkään selittää, Mari kertaa.

Hän paljastaa tehneensä pienen virhearvioinnin saamiensa tietojen perusteella. 

- Minulle oli kerrottu ensisynnyttäjien olevan usein liian herkkiä ja lähtevän sairaalaan aivan liian aikaisin, siksi sinnittelinkin kotona helvetillisissä kivuissa niin pitkään kuin suinkaan vaan pystyin, Mari kertoo.

Roope Salminen pyöritti naisia Sara Siepin selän takana jo viime vuonna – paljon puhuvat salakuvat suhdekiemuroista BB-Marin ja baaripokan kanssa! 

Osittain tämän päätöksen takia kaunotar ei saanut helpotusta kipuihinsa.

- Saapuessamme sairaalaan olinkin sitten jo 9,5cm auki, jolloin sain hyvästellä toivomani kivunlievitykset ja synnytys oli suoritettava luonnollisin keinoin, ammetta apuna käyttäen. Lähes kahden tunnin ponnistelun jälkeen lapsemme sydänäänet romahtivat, jolloin maailman paras kätilömme kertoi tulevan supistuksen olevan se, jolla lapsen on synnyttävä, Mari muistelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tieto herätti Marissa jotain yliluonnollista. 

- Tässä kohtaa keräsin kaikki voimani, kaikki ajatukseni ja kaiken mitä minulla vain ikinä oli annettavaa. Murisin kuin leijonaemo, keräsin keuhkot täyteen ilmaa ja ponnistin elämälleni uuden tarkoituksen. Lapsemme, aarteemme oli syntynyt. Minä tein sen. Minun vartaloni teki sen. Siksi koitan oppia rakastamaan uutta muuttunutta peilikuvaani, sillä se on saanut aikaan käsittämättömän ihmeen, Mari toteaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kenen kehossa olen? Raskaus ja synnytys muutti vartaloani pysyvästi ja nyt päivittäin taistelen sen kanssa, näenkö peilistä äitiyden runteleman ruhon vai ylpeyttä aiheuttavat taisteluarvet. En aina koe, että keho on enää minun hallinnassani tai minua varten. Olin ensin matkalaukku ja nyt ruokapöytä lapselleni, ja se näkyy. Vanhat vaatteeni ovat nopeammin sopivia vauvalleni, kuin enää koskaan minulle. Silti ajattelen, että tämä kroppa on saanut aikaan jotain aivan maagista. Kasvatin sisälläni elämän, jonka eläimellisellä vaistolla taistelin itsestäni tähän maailmaan. Synnytyksen aikana löysin sisimmästäni jonkin sellaisen käsittämättömän alkukantaisen voiman, jota en osaa vieläkään selittää. Minulle oli kerrottu ensisynnyttäjien olevan usein liian herkkiä ja lähtevän sairaalaan aivan liian aikaisin, siksi sinnittelinkin kotona helvetillisissä kivuissa niin pitkään kuin suinkaan vaan pystyin. Saapuessamme sairaalaan olinkin sitten jo 9,5cm auki, jolloin sain hyvästellä toivomani kivunlievitykset ja synnytys oli suoritettava luonnollisin keinoin, ammetta apuna käyttäen. Lähes kahden tunnin ponnistelun jälkeen lapsemme sydänäänet romahtivat, jolloin maailman paras kätilömme kertoi tulevan supistuksen olevan se, jolla lapsen on synnyttävä. Tässä kohtaa keräsin kaikki voimani, kaikki ajatukseni ja kaiken mitä minulla vain ikinä oli annettavaa. Murisin kuin leijonaemo, keräsin keuhkot täyteen ilmaa ja ponnistin elämälleni uuden tarkoituksen. Lapsemme, aarteemme oli syntynyt. Minä tein sen. Minun vartaloni teki sen. Siksi koitan oppia rakastamaan uutta muuttununutta peilikuvaani, sillä se on saanut aikaan käsittämättömän ihmeen♥️

A post shared by MARI-PRINSESSA (@mariprinsessa) on