fbq
Svante Spiik

Rattikäryjä ja ulosottoja! Uusien Diili-kilpailijoiden rötöstaustat: Svante Spiikillä viisi rikostuomiota

Svante Spiikillä, 39, on tämän vuoden Diili-kisaajista pisin rikosrekisteri: yhteensä viisi rikostuomiota, joista yksi on sotilasrikos. Tuorein rikosasia on tullut vireille tämän vuoden alussa, ja rikosnimikkeenä on väärennys.

Spiik on kahdesti tuomittu rattijuopumuksesta 2000-luvun alussa. Rikostuomiot löytyvät Varsinais-Suomen käräjäoikeudesta. Ensimmäisellä kerralla hänet tuomittiin lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja toisella kerralla myös kortitta ajosta. Hän sai molemmista törttöilyistä sakkotuomiot, ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Uudet Diili-kilpailijat paljastettiin: mukana ex-kiekkoiljan kihlattu, julkkiskokki ja ex-ammattilaisnyrkkeilijä

Svante Spiik
Svante Spiik
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Spiik sai vuonna 2005 tuomion sotilasrikoksesta, kun hän jätti saapumatta varusmiespalvelukseen. Hän sai rikoksesta 20 päivää ehdollista vankeutta.

Ulosottovelkaa Spiikillä on yhteensä 117 792 euron edestä, mutta hänet on todettu osittain varattomaksi.

Tapahtuma-alan yrittäjä Axel Jäntti, 25, sai viime lokakuussa tuomion törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudesta vahvistetaan Seiskalle, että Jäntti ajoi elokuussa kahdeksankympin alueella 141 km/h.

Axel Jäntti
Axel Jäntti

Jami Haajasellla on rahahuolia. Kolmesivuisessa ulosottorekisterissä on 13 merkintää, joiden kokonaissumma on 15 312 euroa.

Jami Haajanen
Jami Haajanen

Diili-Jamilla on tuhansia ulosotossa, paljastaa Seiskalle: "En ole kertonut asiasta tuotannolle"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Henri Kurttila
Henri Kurttila

Yrittäjä Henri Kurttila, 28, on syyllistynyt törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Rikostuomio on vuodelta 2018. Keski-Suomen käräjäoikeudesta vahvistetaan, että Kurttila oli vuonna 2017 ajanyt kahdeksankympin alueella 134 kilometrin tuntivauhtia.

Seiskasta

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Juttua korjattu 21.6.2022: Korjattu kirjoitusvirhe.