fbq
Cajus Aminoff valmentaa taas lapsia.

Ratsastajainliitolta tiukka linjaus alaikäisten hyväksikäytöstä tuomitun Cajus Aminoffin paluulle valmennustoimiin: Eihän se ole sopivaa – mutta emme voi mitään!

Kolmen alaikäisen tytön hyväksikäytöistä kolmen vuoden ja kuuden kuukauden ehdottoman vankeusrangaistuksen saanut Cajus Aminoff, 71, valmentaa jälleen Stall Eqvus -ratsastustilallaan nuoria alaikäisiä. Aminoff on kenttäratsastuksen moninkertainen Suomen mestari ja erittäin tunnettu ratsastusvaikuttaja.

Tämän takia alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä vankilaan tuomittu Cajus Aminoff saa jälleen valmentaa lapsia – syynä selkeä porsaanreikä laissa!

Paparazzi iski: lasten hyväksikäytöstä tuomittu ratsastuskouluttaja Cajus Aminoff valmentaa hevostallillaan taas alaikäisiä – välttelee mediaa!

Seiska tavoitti Suomen Ratsastajainliiton pääsihteeri Fred Sundwallin kommentoimaan Aminoffin työskentelyä lasten ja nuorten parissa.

– Hän ei ole meidän kanssa missään tekemisissä, hänellä ei ole kilpailu- eikä valmennusoikeutta meiltä, ja eihän se ole sopivaa. On aivan selvä, että jos on lasten ja nuorten kanssa tekemisissä, niin tällaiselta ihmiseltä täytyy pyytää rikosrekisteri, Sundwall tuumasi.

Ratsastajainliitto ei voi sille mitään, että Aminoff harjoittaa valmennustointa omalla tilallaan.

– Sille asialle emme voi tehdä mitään. Meillä on nollatoleranssi tällaisille asioille. Meidän reilun pelin periaatteiden mukaan seksuaalisesta häirinnästä tulee heti ilmoittaa meille tai viranomaisille. Tälle (Aminoffin) asialle me emme tosiaan valitettavasti voi tehdä mitään, Sundwall kertoi.