Räppäri Redraman Facebook-tili on kaapattu! Sivuston työntekijöistä ei ole avuksi - joutuu selvittämään asiaa yksin: ”V*tun p*skaa!”

Kotimaa | 24.02.2021 17:30

Muusikko Lasse ”Redrama” Mellberg, 43, kertoi Instagram-tilillään, että hänen Facebook-tilinsä on kaapattu. 

Hän paljastaa kaappausongelmien alkaneen jo joulukuussa, ja hän on yrittänyt kaikkensa saadakseen tilinsä takaisin. Räppärin mukaan Facebookin työntekijöistä ei ole ollut apua ongelman selvittämisessä, koska asia ei selviä yksinkertaisilla viesteillä tai salasanan vaihdoksilla. 

Kaappauksesta huolimatta Redrama pyytää, ettei hänen seuraajansa hylkäisi häntä tai lopettaisi tilin seuraamista, sillä itsenäiselle artistille se olisi kova kolaus. 

- Luottakaa minuun, kun sanon tämän olevan ylitsepääsemättömän ärsyttävää. Olen joutunut keskittymään siihen, etten heitä puhelintani, läppäriäni ja Ipadiani ulos ikkunasta yrittäessäni selvittää tätä v*tun paskaa.  

Lue myös: K18-julkaisut hämmensivät seuraajia! Kauko Röyhkän Facebook-tili kaapattiin: "Alamme selvittää asiaa"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Redrama (@redrama)

Hakkerit liikkeellä

Kotimaiset julkisuuden henkilöt ovat kärsineet hakkereiden kynsissä viimeksi kuluneen vuoden aikana, kun heidän sosiaalisen median tilejään on kaapattu. Viimeisimpänä uhrina on ollut Aku Hirviniemi, jonka Twitter-tili kaapattiin noin viikko sitten.

Lue myös: Aku Hirviniemen Twitter-tili kaapattiin - muutettiin huijaussivustoksi: "Vaikka kuinka paljon haluisin..."

- Rakkaat Twitterissä olevat ystäväni! Vaikka kuinka paljon haluaisin, niin en ole ruvennut jakamaan ilmaisia pleikkareita. Eilen tilini on hakkeroitu, muutettu tällaiseksi huijaussivustoksi ja olisi enemmän kuin arvokasta, jos voisitte käydä Twitterissä ilmiantamassa sivuston hakkeroituna! Kiitos, Aku kertoi tuolloin Instagramissa. 

Muita hakkereiden iskuista kärsineitä ovat artisti Kauko Röyhkä, jääkiekkoilija Noora Räty, entinen Miss Suomi Lola Odusoga, povipommi Marianne Kallio ja Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Vilma Karjalainen. Osalle heistä sosiaalisen median tilien kaappaus on ollut erittäin kova kolaus, koska heidän työnsä keskittyvät paljon somemaailmaan. 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!