fbq
Kotimaa
08.10.2021 17:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Pasi Murto
Heidi Sohlberg
"Rakkautta riittää" Heidi Sohlberg iloitsee kihlautumisesta könsikkäänsä kanssa - paljastaa seuraavan haaveensa
Kotimaa
08.10.2021 17:03
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: Pasi Murto

Syyskuun lopulla kihlautunut Heidi Sohlberg tuli Tanssii tähtien kanssa -ohjelman studioon 14- ja 12-vuotiaiden tyttäriensä kanssa. Tuore rakkaus ja onni paistoivat Heidistä, joka suorastaan hehkui hyvää mieltä.

– Rakkautta riittää. Kun asennoituu oikein, rakkaus tulee luokse. Se vaikuttaa kaikkeen, myös lapsiin, jotka ovat onnellisia äidin puolesta ja siitä, että äiti on onnellinen.

Lue myös: Heidi Sohlberg meni kihloihin – mikä sormus!

Heidi Sohlberg

Uusi kumppani astui Heidin elämään viime kesänä.

– Emme asu vielä yhdessä, mutta se on seuraava steppi, Heidi paljasti.

Hänen ei ollut vaikea valita TTK-kisasta omaa suosikkipariaan, koska se tulee hänen lähipiiristään.

Waltteri ja Kia ovat sydänystäviäni, erittäin rakkaita. Heitä tietysti kannustan, mutta tykkään myös Kristasta ja Erkusta. Ja Kiti on valloittava, Heidi kehui.

Lue myös: Tässä on Heidi Sohlbergin uusi kulta! Suuteli intohimoisesti komeaa könsikästä, poistuivat kahdestaan juhlista – kuva!

Lapsenlapseni on intohimoinen tanssija

Miitta Sorvali

Rakastettu näyttelijä Miitta Sorvali seurasi studiolla suoraa TTK-lähetystä tanssia harrastavan lapsenlapsensa kanssa. Miitan puheesta välittyi aito intohimo tanssikisaan.  

– Kaikkia kannustan. He ovat yllättävän hyviä, mutta eniten sydämeeni on mennyt Kiti. Ernestkin on ihana. Viivi ja Matti sekä Sita ja Aleksi saavat pisteitä liian alakanttiin, Miitta arvioi.

Lue myös: Pappi häkeltyi Miitta Sorvalin asusta – ”Anteeksi, näen rintasi!”

Ällistyin katsomossa

Aira Samulin

TTK-lähetysten vakiovieraalla Aira Samulinilla ei ole koskaan ollut ennakkosuosikkia, sillä jokainen tanssija kiinnostaa omalla tavallaan. Yksi tanssija kuitenkin teki häneen lähtemättömän vaikutuksen.

– Ällistyin Waltterin sielukkaasta ja syvällisestä rumbasta. En voinut kuvitella, että joku voisi niin eläytyä uuteen lajiin tanssien samalla täysillä ja täsmällisesti, Aira iloitsi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »