fbq
Kotimaa
11.10.2021 23:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Rosanna Kulju
Rakkaus roihuaa: Rosanna ja mysteerirakas etsivät yhteistä asuntoa - Avoliitto kutsuu!
Kotimaa
11.10.2021 23:01
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Televisiotähti ja yrittäjä Rosanna Kulju, 30, on päättänyt ottaa seuraavan askeleen rakkaansa kanssa. Seiskan tavoittama kiireinen Rosanna vahvistaa somepäivityksensä tiedot. Instagramin tarinaominaisuudella radiojuontajanakin tunnettu Rosanna nimittäin kertoi suuntaavansa rakkaansa kanssa asuntonäyttöön. Tarkoituksena on löytää yhteinen koti.

- Pitää paikkansa. Olen asunut tällä alueella jo liki kymmenen vuotta, ja tykkäämme molemmat kovasti tästä. Etsinnässä on reilu 100-neliöinen asunto, Rosanna kertoo Seiskalle.

Lue myös: Rakastunut Rosanna Kulju ja miesystävä ikuistettiin työntouhuissa Seinäjoen Vauhtiajoissa – lukijan kuva!

Rosanna ja könsikäs
Rosanna ja mysteerirakas bongattiin viime kesänä Seinäjoelta Vauhtiajoista. (Lukijan kuva)

Oma asunto vuokralle

Miss Helsinki -kisaa viimeistä vuotta luotsaava kaunotar hankki viime kesänä Helsingin keskustasta ensiasuntonsa. Ennen muuttoa kämppä rempattiin lattiasta kattoon Rosannan toiveiden mukaisesti.

- Tämä asuntoni menee vuokralle uuden löytyessä, hän vahvistaa.

Miss Helsinki 2021
Rosanna Kulju on pyörittänyt Miss Helsinki -kisaa vuodesta 2018. 

Miss Helsinki -kisan finaali lähenee

Miss Helsinki 2021 -finaali lähenee kovaa vauhtia, ja kisan loppumetrit työllistävät Rosannaa vielä hetken. Kaunotar ilmoitti viime keväänä, että hänen yrityksensä järjestää nyt viimeistä kertaa kyseisen kilpailun.

- Aikani ei enää riitä, ja panokset tähän on niin sanotusti käytetty. Koen, ettei minulla ole kisalle enempää annettavaa.

- Vuodet ovat antaneet paljon, ja olen saanut kisan myötä ihania ystäviä. Tämä on ollut enemmän kuin pelkkä missikisa tai sen järjestäminen, Rosanna kertoi viime heinäkuussa haikeana Seiskalle.

Miss Helsinki 2021 kisan finaali on ensi perjantaina (22.10.) Wanhalla ylioppilastalolla Helsingissä.