Rakkaus roihahti kuntosalilla! Kimmo Elomaa patisti Kike-vaimonsa huippubodariksi – ”Joskus itkin ja puhisin, ettei enää”

Kotimaa | 16.03.2021 07:14

Tänä keväänä perussuomalaisten kansanedustaja Kike Elomaan elämä saavuttaa juhlallisen merkkipaalun, sillä nyt tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun hänestä tuli maailman paras naiskehonrakentaja. Vuosi oli 1981.

– Voitin ensin Euroopan mestaruuden, seuraavaksi World Gamesin ja lopuksi Miss Olympia -tittelin. Olen ainoa maailmassa, joka on samana vuonna voittanut nuo kaikki.

Kike Elomaasta tuli vuonna 1981 maailman paras  naiskehonrakentaja.
Kike Elomaasta tuli vuonna 1981 maailman paras  naiskehonrakentaja.

Lue myös: Voitti kaiken mahdollisen! Kike Elomaa bodasi Suomen maailmankartalle 40 vuotta sitten – ”Maailmalla kummasteltiin, että mikäs tyttönen se tuo on”

Rakkautta punttisalilla

Kike muutti 1970-luvulla Turkuun, jossa hän päätti kokeilla punttisaliharjoittelua.

Kike muistelee, että salilla kävi värikästä porukkaa.

– Siellä oli mielettömän hyvä meininki. Julkkikset ja duunarit treenasivat vierekkäin. Tapasin siellä ensimmäisen kerran myös paikalliset voimamiehet, Ilkka Nummiston ja Markku Suonenvirran.

Lue myös: Hikiset äijät kannustivat! Näin Kike Elomaasta tuli maailman paras kehonrakentaja: ”Siitä touhusta oli korkokengissä poseeraaminen ja bikinifitness hyvin kaukana!”

Kiken katse kiinnittyi kuitenkin kuntosalin silloiseen vetäjään.

– Meillä synkkasi Kimmon kanssa heti. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Hän innostui opettamaan minua treenaamaan oikein. Se oli rankkaa meininkiä. Siitä touhusta oli korkokengissä poseeraaminen ja bikinifitness hyvin kaukana!

Kimmo ja Kike muuttivat ensimmäiseen  yhteiseen kotiinsa  Turussa 1976. Naimisiin pari meni kahta  vuotta myöhemmin.
Kimmo ja Kike muuttivat ensimmäiseen  yhteiseen kotiinsa  Turussa 1976. Naimisiin pari meni kahta  vuotta myöhemmin.

 

Aktiivisesti kehonrakennusta itsekin harrastanut Kimmo Elomaa patisti riuskaa ja sinnikästä maalaistyttöä yhä kovempiin suorituksiin. Kike teki työtä käskettyä välillä vahva verenmaku suussa.

– Joskus itkin ja puhisin, ettei enää. Kimmo kuitenkin kannusti vieressä, että minuutti vielä!

Toisensa punttisalilta löytäneet Kimmo ja Kike muuttivat ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa Turun Varissuolle 1976. Naimisiin he menivät 1978.

– Silloin elämässä oli vain kaksi pääasiaa, bodaus ja Kimmo, Kike hymyilee.

Teksti:Kai Merilä
Kuvat:Seiskan arkisto ja Elomaan albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!