fbq
Sofia ja stefan

Rakastunut liikemies?! Stefan Therman julkaisi paljonkertovan yhteiskuvan Sofia Belórfin kanssa!

Kohukaunotar Sofia Belrórfin, 30, ja liikemies Stefan Thermanin, 33, mahdollinen yhteen paluu on ollut Seiskan lukijoille tiedossa jo jonkin aikaa. Nyt liikemies on kenties vahvistanut asian omalla Instagram-tilillään ihanalla yhteiskuvalla.

Seiskan saamien tietojen mukaan pariskunta on viettänyt tiiviisti aikaa yhdessä talven aikana. Heidät nähtiin joulun alla kauppakeskuksessa sekä lomailemassa Lapissa.

Sofia kuitenkin väitti vielä tuolloin olevansa sinkku, ja yhteiset illanvietot Stefun kanssa olisivat pelkkää ystävyyttä. 

Yllättäen yhteen palanneet Sofia Belórf ja Stefan Therman ostoksilla: Vaikuttivat eksyneen tavarataloon!

Nyt liikemies on antanut oman näkemyksensä asiasta julkaisemalla heistä yhteiskuvan Instagram-videotarinoissaan, mihin hän oli lisännyt sydänemojin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Otoksessa Stefan katsoo peilin kautta Sofiaa hyvin rakastavasti, kun kaunotar on keskittynyt omaan puhelimeensa.

Stefun ja Sofia erosivat lokakuussa. Tuolloin liikemies oli hermostunut, kun oli kuullut Sofian käyneen ex-rakkaansa Niko Ranta-ahon ovella.

Seiska paljasti pian sen jälkeen, että Stefu oli kostanut Sofialle iskemällä kaksi julkkisnaista saman viikonlopun aikana.

 Kinastelua karaokelavalla! Sofia Belórfilla ja Stefan Thermanilla railakas meno: Tarjotintolkulla viinaa! 

Marraskuun lopulla Sofian ja Stefun suhde alkoi kuitenkin lämmetä, sillä heidät bongattiin yhdessä esimerkiksi Levin maailmancupista.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy