Matti Nykänen, Joona Jalkanen ja Jussi-Petteri Peräinen

Räjäyttääkö tämä mies potin? Matti Nykäsen rooliin kadulta bongattu Jussi-Petteri Peräinen on nouseva näyttelijänimi - musikaalin tuottaja mykistyi: "Totesin, että voi j***lauta"

Kotimaa | 22.06.2021 20:02

Jo kertaalleen siirretty musikaali Matti Nykäsestä saa ensi-iltansa perjantaina 28. heinäkuuta, kun Elämä on laiffii alkaa tuolloin pyöriä Jyväskylän Ränssin Kievarissa. Alun perin musiikkinäytelmän piti pyöriä jo viime kesänä, mutta koronavirus sotki suunnitelmat.

– Toivottavasti se nyt vihdoin toteutuu. Olemme tosi toiveikkaita sen suhteen, sillä liput ovat käyneet kaupaksi ja porukkaa pitäisi olla saapumassa bussilasteittain, musiikkinäytelmää tuottava Joona Jalkanen, 43, ennakoi Seiskalle.

– Se tuntuu hyvältä. Ehkä ihmiset eivät pelkääkään niin paljon, vaan jopa odottavat tällaisia tapahtumia. On itsellenikin suuri kunnia ja etuoikeus saada olla mukana tässä produktiossa. Meillä on jalkeilla hyvin lahjakkaat tekijät.

Lue lisää: Yllätyspaljastus! Tiesitkö tätä Kari Tapiosta? Mäkihyppy oli musiikkia tärkeämpää - tähän seikkaan iskelmätähden lupaava ura mäkikotkana tyssäsi

Kari Tapion poika Joona Jalkanen tutustui Matti Nykäseen kuuluisan isänsä kautta. – Faijalla oli sama keikkamyyjä kuin Masalla, jota tapasin satunnaisesti,  musikaalin tuottava Joona kertoo.
Kari Tapion poika Joona Jalkanen tutustui Matti Nykäseen kuuluisan isänsä kautta. – Faijalla oli sama keikkamyyjä kuin Masalla, jota tapasin satunnaisesti,  musikaalin tuottava Joona kertoo.

Räjäyttääkö nouseva kyky pankin?

Elämäniloisen esityksen pääosassa nähdään Jussi-Petteri Peräinen. Teatterikorkeakoulusta valmistuva kyky päätyi päätähdeksi hauskan sattuman kautta, kun ohjaaja-käsikirjoittaja Juse Venäläinen törmäsi häneen kadulla.

– Juse näki Jussi-Petterin kävelevän Jyväskylän keskustassa, huikkasi tätä juttusille ja kertoi lyhyesti tulevasta musikaalista. Jussi-Petteri vastasi siihen, että okei, kyllähän se käy, ja asia oli käytännössä sillä selvä, Joona naureskelee.

Lue myös: Matti Nykänen -musikaalia tuottava Joona Jalkanen: Kari Tapio oli suuri Masa-fani – ”Alastuloissa faija oli tarkka”

Joona hehkuttaa estoitta Mattia esittävää Jussi-Petteri Peräistä. – Tästä kaverista kuullaan vielä. Olen niin fiiliksissä siitä, että saan olla mukana hänen uransa alkutaipaleella.
Joona hehkuttaa estoitta Mattia esittävää Jussi-Petteri Peräistä. – Tästä kaverista kuullaan vielä. Olen niin fiiliksissä siitä, että saan olla mukana hänen uransa alkutaipaleella.

"Voi j***alauta!"

Tuottaja sanoo olevansa suorastaan mykistynyt Jussi-Petterin kyvyistä.

– Totesin jo ensimmäisissä harjoituksissa, että voi jumalauta. Kyseessä on niin lahjakas kaveri, että hänestä tullaan kuulemaan ihan varmasti. Väitän, että tämä Matti-musikaali voi olla jo hänen läpimurtonsa. Hän tulee breikkaamaan satavarmasti.

Lue myös: Matti Nykäsestä musikaalia tuottava Joona Jalkanen: Ei todellakaan mikään dokausjuttu!

Myös 10-vuotiasta Mattia näyttelevä Eikka Eronen kirvoittaa vuolaat kehut.

– En aio paljastaa sen enempää, mutta liikutuin kyllä välittömästi, kun esityksen alussa pikku-Matti tulee lavalle ja alkaa laulaa, Joona nieleskelee.

Lue lisää Kari Tapiosta ja Matti Nykäsen musikaalista tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto, Seiskan arkisto ja Laura Malmivaara
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!