fbq
'Laura' suostui Seiskan haastatteluun

Raiskauksesta tuomitun UMK-tähden uhri: Elämäni muuttui helvetiksi!

Viime kevään UMK:sta tutun Pää–Äijät-duon toinen jäsen DJ Jaba alias Jan Baas, 32, on tuomittu raiskauksesta ehdolliseen vankeuteen. Käräjäoikeus langetti dj:lle vuoden ja kaksi kuukautta ehdollista vankeutta. Lisäksi hänet velvoitettiin maksamaan uhrille korvauksia kaiken kaikkiaan 3 200 euroa. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen, sillä siitä voi valittaa hovioikeuteen.

Teko juontaa vappuun 2014, kun Baas oli ollut dj-keikalla Levillä. Työillan päätteeksi Baas oli mennyt ravintolan yläkerrassa sijainneeseen asuntoonsa, minne hän oli noin tuntia aiemmin saattanut parikymppisen naisen. He olivat tutustuneet saman vuoden keväällä töiden kautta toisessa Lapin laskettelukeskuksessa ja tavanneet uudelleen vappuhulinoissa Levillä.


– Olin viettämässä vappua tyttökavereiden kanssa Levillä. Meillä oli vuokrattuna asunto, josta lähdin baariin tapaamaan tuttuja, raiskauksen uhriksi joutunut Laura (nimi muutettu) sanoo Seiskalle.

Vahvassa humalassa ollut Laura oli sammunut asunnolla sänkyyn Baasin viereen. Aamuyöllä nainen oli havahtunut siihen, kun hänen housunsa oli riisuttu ja Baas kosketteli häntä seksuaalisesti.

- Elämäni muuttui helvetiksi, Laura kertoo avoimessa haastattelussa.

Lue uhrin haastattelu tänään (2.2.) ilmestyneestä Seiskasta!