fbq
Henry Aflecht

Rahansa köyhille antava suomalaismiljonääri Henry Aflecht jyrähtää: Verottajalle ei euroakaan!

Espanjan Aurinkorannikolle ja nyttemmin Portugaliin kotiutunut miljonääri Henry Aflecht, 49, on tuttu muun muassa Rikkaat ja rahattomat -tv-sarjasta.

Radio Finlandiaa pyörittävä Henry on nostattanut kohua eritoten ainutkertaisella vauvaprojektillaan: hän etsii miljoonilleen perillistä ja on hakenut äitiehdokasta niin sosiaalisessa mediassa kuin Seiskankin välityksellä.

Rikkaat ja rahattomat -ohjelman Henry Aflecht hukkui naisten viesteihin – miljonäärin tulevalle lapselle yli 600 äitiehdokasta

Vielä helmikuussa Henry kertoi, että hän on saanut karsittua yli 600 halukkaasta viisi sopivinta naista. Määrä on keväämmällä kutistunut kolmeen, mutta nyt Henry on alkanut epäröidä.

– Mitä jos käykin niin, ettei heistäkään kukaan käy vauvani äidiksi? Mitä jos sukuni loppuu minuun? Mitä omaisuudelleni tapahtuu?

– Jos en saa vauvaa, jaan koko omaisuuteni köyhille ja eläimille, Henry suunnittelee. Miljonäärin lähisukulaisista vain äiti on elossa. – Suomen valtio ryöstää vainajia perintöverotuksella! Henry lataa.
– Jos en saa vauvaa, jaan koko omaisuuteni köyhille ja eläimille, Henry suunnittelee. Miljonäärin lähisukulaisista vain äiti on elossa. – Suomen valtio ryöstää vainajia perintöverotuksella! Henry lataa.

Suomalaismiljonääri Henry Aflechtin yllätysratkaisu: Vauvan sijaan rahat köyhille!

Suorapuheinen Henry sanoo kokeneensa keväällä ahaa-elämyksen.

– Perintöverotus kuvottaa minua. Se on syvältä! On mielestäni todella alhaista ja älytöntä, että kun kansalainen kuollessaan poistuu kuluttamasta yhteiskunnan palveluita, hän silti joutuu pulittamaan valtiolle veroa omaisuudesta, josta hän on elinaikanaan jo veroja maksanut, Henry lataa.

– Normaali verotus on ihan ok, koska yhteiskunnan palveluja on pystyttävä pitämään yllä. Valtion perintöverotus on kuitenkin kuin vainajien ryöväämistä. Siksi en halua maksaa valtiolle euroakaan.

Suomalaismiljonääri Henry Aflecht karsi lapsensa äitiehdokkaista yli nelikymppiset naiset pois – ”En voi ottaa sellaista riskiä”

Niinpä Henry kehitti ovelan varasuunnitelman: jos hän kuolee ilman perillistä, mittava miljoonaomaisuus jaetaan vähävaraisille ja tarkkaan etukäteen valituille tahoille.

– Otin yhteyttä kotimaassani Portugalissa toimivaan lakitoimistoon ja listasin 300 henkilöä ja yhdistystä, joista jokainen saa kuoltuani 19 950 euron summan. Sen verran voin lain mukaan lahjoittaa ilman veroja. Näin näytän verottajalle pitkää nenää!