fbqRaha-ahdingossa oleva Tiina Jylhä avautui huolistaan somessa – ”Sai maskikaupoista näpeilleen pahemman kerran” | Seiska
Tiina ja Tape

Raha-ahdingossa oleva Tiina Jylhä avautui huolistaan somessa – ”Sai maskikaupoista näpeilleen pahemman kerran”

Kotimaa | 15.08.2021 19:01

Seiska uutisoi torstaina, että dopingrikoksista heinäkuussa tuomion saaneen Tauno ”Tape” Valkosen, 60, ulosottorekisterissä on lähes 50 merkintää. Myös Tapen vaimolta Tiina Jylhä-Valkoselta, 58, merkintöjä löytyy kymmenen.

Molemmat ovat olleet ulosottoviraston asiakkaina jo vuosia. Pariskunnan yhteenlaskettu ulosottovelka kohoaa lähes 350 000 euroon. Vouti perii yksistään Tiinalta lähes 240 000 euron saatavia. Häneltä karhutaan muun muassa veroja, vahingonkorvauksia ja pysäköintivirhemaksuja.

Lue myös: Tiina Jylhän ja Tape Valkosen ulosottohelvetti: Vouti perii lähes 350 000 euroa!

Heinäkuisessa dopingtuomiossa Tapelle pamahti kaksi vuotta ehdotonta vankeutta ja kymmenien tuhansien eurojen korvaukset.

tiina ja tape
Parin koti ja bisnekset ovat Tallinnassa. Kummallakaan ei ole yritystoimintaa Suomessa.

Lue myös: Raha-asiat retuperällä ja ehdoton vankeustuomio - lähipiiri: ”Tape Valkosen hermot ovat tiukalla”

Tiina puolestaan tuomittiin 70 päiväsakkoon samassa oikeudenkäynnissä dopingrikoksesta ja rahanpesusta. Hänen osaltaan syyte törkeästä dopingrikoksesta hylättiin. 

Myös Tiina sekä vielä tapauksen syyttäjäkin ovat jättäneet valituksen tuomioista, ja se siirtyy hovioikeuden käsiteltäväksi.

Tiina suree

Kauneusbisneksiä Tallinnassa tekevällä Tiinalla on ollut kesän ajan huolia tulevaisuudesta. Hän kertoi niistä julkisesti kesäkuun lopussa Instagramissa.

– Voiko ihminen olla samalla äärimmäisen heikko ja haavoittunut, mutta silti täynnä uskoa ja voimaa, Tiina kyseli päivityksessään.

Lue myös: Tiina Jylhä Seiskalle maskikohusta: Sovintoehdotukseni ei kelvannut HVK:lle!

Tummia pilviä on aiheuttanut myös niin sanottu maskisotku.

Heinäkuun lopulla tuli tieto, että poliisi on lopettanut Tiinan pyytämän rikostutkinnan kohuliikemies Onni Sarmastetta vastaan. Tutkintapyynnön aiheena oli Sarmasteen ja Tiinan välinen maskikaupankäynti Huoltovarmuuskeskukselle.

– Tiina sai maskikaupoista näpeilleen pahemman kerran. Lisäksi Tapen mahdollinen lähtö vankilaan huolettaa, Seiskalle kerrotaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiina Jylhä (@tinajylha)

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!