fbq
Jaakko Ohtonen ja Alma Hätönen

Radiosta tuttu juontajakaunotar esitteli rakkaansa – YleX-tähti asuu yhdessä näyttelijäkomistuksen kanssa: ”Kai tämän voi kertoa…”

Helsingin Kaapelitehtaalla juhlistettiin eilen keskiviikkona (4.10.) eläinten päivää karvaisissa merkeissä. Merikaapelihallin uumenissa järjestettiin maailman ensimmäiseksi mainostettu koirien gaalatilaisuus, jossa karvakuonoja ja ohjelmaa riitti joka lähtöön.

Koirien baarin (!) ja huippukokin varta vasten hauveleille valmistaman maistelumenun (!!!) lisäksi tarjolla oli myös koirille suunnattu muotinäytös. Kaiken kukkuraksi tilaisuudessa esiteltiin Mustin ja Mirrin sekä TBWA:n yhteistyössä kehittämä älypanta.

Moista spektaakkelia ei voinut jättää väliin edes radiojuontaja Alma Hätönen, kun kerran nimi oli kelpuutettu arvovaltaiselle kutsuvieraslistalle.

– Oikeastaan tulin tänne vain avecina, sillä koirani Sonja ja Shanti saivat kutsun, hyväntuulinen Alma korjasi.

Alma Hätönen saapui gaalaan koiriensa Sonjan, 10, ja Shantin, 6, kanssa.
Alma Hätönen sekä koiransa Sonja, 10, ja Shanti, 6.

YleX:n iltapäivästä tuttu äänityöläinen saapui gaalaan yhdessä avopuolisonsa, näyttelijä Jaakko Ohtosen kanssa. Helsinkiläistä Almaa ja oululaislähtöistä Jaakkoa on harvemmin nähty yhdessä julkisuudessa, vaikka pariskunta on pitänyt yhtä jo parisen vuotta.

Matalaa profiilia pitävä pariskunta kokee, että koska työ on julkista, yksityiselämän yksityiskohtia ei tarvitse kailottaa kaikelle kansalle.

– Ei se silti mikään salaisuus ole, että seurustelemme. Ja tämänkin voi kertoa, että kyllä, asumme yhdessä.

Jaakko Ohtanen ja Alma Hätönen ovat pari.

Hyväntuulinen pariskunta kertoi viettävänsä mielellään aikaa koirapuistoissa. Karvakuonojen hauskanpito onkin oikeutettua, sillä sekä Sonjalla että Shantilla on kummallakin varsin rankka tausta.

– Sonja saapui Suomeen 7-kuukautisena Virosta, missä hänet oli hylätty pentuna kahdesti. Virossa hän oli myös joutunut kerran auton alle ja kertaalleen autokolariinkin, Alma kertasi koiriensa järkyttäviä käänteitä.

– Ja tullessaan Suomeen hänellä oli häntä kuoliossa. Hännän päässä oli vain sellainen musta keppi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Alma Hätönen saapui koira-gaalaan koiriensa kanssa.

Shanti puolestaan saapui Suomeen kuusi vuotta sitten itärajan takaa Viipurista, jossa koiranpentu löydettiin alun perin lumihangesta.

– Sitä oli yritetty tappaa ja sitä oli muutenkin pahoinpidelty.

Mutta gaalaillasta oli tuleva kaikkea muuta kuin surullinen. Varsinkin Alma lupasi repiä siitä kaiken ilon irti, sillä:

– Tämä on ensimmäinen gaalani ikinä. Yleisradiohan ei ole kaupallinen radio, joten Radiogaala ei koskaan koske meitä yleläisiä. Me emme pääse lainkaan mukaan siihen leikkiin, Alma huomautti ja virnisti perään:

– Muutoinhan ohjelmamme Poikelus ja Hätönen olisi voittanut jo kaikki pystit. Se on Suomen paras iltapäiväshow!