fbq
Kotimaa
29.11.2021 08:46
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus
tinni
Radiojuontaja Tinni Wikströmin kuuma ilta Tampereella: Villiä pusuttelua komistuksen kanssa Elastisen keikalla!
Kotimaa
29.11.2021 08:46
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus

Radiojuontaja Tinni Wikström, 31, kertoi perjantaina (26.11.) radiossa suuntaavansa juhlistamaan viikonloppua Tampereen suuntaan. Seiskan tarkkasilmäiset lukijat bongasivatkin Tinni varsin villeissä tunnelmissa Elastisen keikalta kavereidensa kanssa.

– Tinnillä oli jo kova meno päällä jo heti saapuessaan  Supper Club -ravintolaan. Tinni oli paikalla isommassa seurueessa, Seiskalle kerrotaan

Lue myös: Big Brother -juontaja Tinni Wikström ihmettelee ihmisten somekäyttäytymistä – näin hän reagoi yhteydenottoihin!

Tunsivat entuudestaan?

Lähes täpötäysi ravintola ja Elastisen keikka kuumensivat Tinnin menoa illan edetessä.

– Tinnin meno hurjistui illan kääntyessä aamuyön puolelle. Tinni villiintyi kaulailemaan ja pussailemaan Tampereen yössä aktiivisesti liikkuvaa komeaa järjestyksenvalvojaa toistuvasti. Tinni ja mies näyttivät tuntevansa toisensa ennestään tai sitten heille vaan niin sanotusti synkkasi samantien.

– Tinni pussaili ja kaulaili miestä toistuvasti muista välittämättä. Tuskin siinä kuitenkaan suurempaa rakkaussuhdetta oli mutta säpinää ainakin. En nähnyt lähtivätkö he samaa matkaa vai eivät, paikalla ollut kertoo Seiskalle.

Tinni bussissa
Vuonna 2018 Napakymppiinkin osallistunut Tinni on tuttu näky yöelämässä. (Lukijan kuva)

Kyseisen järjestyksenvalvojan Instagramin tarinat osiossa vilahteli myös nopea video Tinnin ja hänen pussailuistaan. Kyseinen video on poistunut jo palvelusta. Järjestyksenvalvoja ei ole julkisuuden henkilö, joten Seiska ei julkaise hänen nimeään.

Lue myös: Lyhyeen bilemekkoon sonnustautunut radiojuontaja Tinni Wikström kähisi ja uhosi aamuyöstä bussissa – kuva!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »