fbq

Professori: Avaruusoliot lisääntyvät ihmisten kanssa pelastaakseen maapallon!

Oxfordin yliopiston professorin mukaan keskuudessamme kävelee todennäköisesti avaruusolento-ihmis-hybridejä. Tohtori Young-hae Chi uskoo, että avaruusolennot lisääntyvät ihmisten kanssa luodakseen uuden, ylivertaisen lajin, joka voisi jonain päivänä pelastaa maapallon.

Etelä-Koreasta kotoisin oleva tohtori Chi uskoo avoimesti, että avaruusolennot "ovat joukossamme, vaikka emme näe niitä". Hän pitää epätodennäköisenä sitä, että avaruusolennot haluaisivat kolonisoida maapallon. Sen sijaan olennot pyrkivät pysäyttämään ilmastonmuutoksen, tai auttamaan ihmiskuntaa mukautumaan sen tuomiin muutoksiin. Tohtori arvelee, että ufosieppaukset ja ilmastonmuutos liittyvät toisiinsa. Tohtori Chin teoria on, että koska ihmiset ja avaruusolennot jakavat saman biosfäärin, ilmastonmuutos vaikuttaa kielteisesti molempiin lajeihin. Ufosieppaukset ovat osa avaruusolentojen "hybridiprojektia", jonka tavoitteena on uusi laji, joka kykenee selviytymään ilmastonmuutoksen maapallolle luomissa ilmasto-olosuhteissa.

Professori on puhunut asiasta useasti. Vuonna 2012 Chi luennoi aiheesta Ammach-konferenssissa, jossa hän totesi:

– Tiedemiehet ja teologit eivät ole ainoita, jotka kantavat huolta ihmislajin selviytymisestä, vaan siitä huolehtiivat myös muut kuin ihmiset, hän väitti tuolloin:

–  Ehkä ihmisten sivilisaatio on tulossa tiensä päähän ja avaruusolennot aistivat tämän... Voimme enemmän tai vähemmän varmasti olettaa, että hybridiprojekti on heidän reaktionsa ihmissivilisaation lähestyvään tuhoon.

Tohtori sanoo, että jos ihmiset toimivat nyt ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi, "paitsi että pelastamme itsemme, myös todistamme avaruusolentojen oletuksen meidän moraalisesta kapasiteetistamme vääräksi". 

Viime vuonna Oxfordin yliopisto hylkäsi tohtori Chin aloitteen ottaa asia keskustelun keskiöön yliopiston maineikkaassa väittelykerhossa. Tällä viikolla tohtori vakuutti etsivänsä "lisää todisteita" teoriansa tueksi.

Lähde: The Oxford Student