fbq
Kotimaa
10.06.2021 11:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen
Elena Vikström
Povipommi Elena Vikström järkyttyi - ahdisteltiin keskellä kirkasta päivää: "Tuntematon mies näytti munaansa bussipysäkillä!"
Kotimaa
10.06.2021 11:04
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Timo Korhonen

Julkkiskaunotar Elena Vikström, 28, julkaisi Instagramin tarinat-osiossa videoklippejä, joissa hän kohtasi hänelle tuntemattoman miehen bussipysäkillä Helsingissä. Mies ei ole tunnistettavissa videolla, mutta hänen toimintansa käy kyllä harvinaisen selväksi. 

Alussa harmittomalta vaikuttanut keski-ikäinen mies jutustelee videolla mukavia, mutta ehdottaa sitten Elenalle jotain yllättävää.

Mies halusi näyttää Elenalle jotain kännykästään, ja pahaa aavistamaton Elena siirtyikin bussikatoksen alle varjoon katsomaan, mitä miehellä oli näytettävänään.
Elenan järkytykseksi mies näytti puhelimestaan kuvaa peniksestään ja kysyi kaunottaren mielipidettä siitä.

- Apua, miksi sä näytit mulle tuon, Elena parahtaa videolla.

- Mä en anna mielipidettä sun sukupuolielimestä, oikeasti, Elena jatkaa videolla järkyttyneenä.

Lue myös: Elena Vikström ei piilottele uusia naisellisia muotojaan – tuoreet kuvat kaunottaresta!

Tsemppieviestejä somessa

Elena kertoo Seiskalle, että mies vaikutti aluksi harmittomalta.

- Hän kertoi olevansa menossa treffeille naisen kanssa, ja nainen oli mukamas asettanut ehdoksi valokuvan lähettämisen miehen peniksestä. Mies kysyi, että pitäisikö hänen lähettää se kuva vai ei. Vastasin hänelle, että yleensä miehet lähettävät kuvia ilman, että naiset haluavat, Elena kertoi.

- Jälkikäteen ajateltuna tarina naisesta oli varmasti keksitty, ja muutuinkin siinä epäluuloiseksi, mutta menin varjoon katsomaan sitä kännykkää, kun hän pyysi. En todellakaan tiennyt, että hän aikoo näyttää minulle kuvan munastaan!

Elena ei jäänyt katsomaan kuvaa sen tarkemmin, sillä häntä alkoi kuvottaa. 

- Lähdin pois tilanteesta. Hyi oikeasti, ällöä. Olin järkyttynyt, ihmiset ovat kysyneet Instassa, olenko kunnossa. Valitettava tosiasia kuitenkin on, että miehen toiminta tuntuu melkein jo normilta. Harvoin on näytetty livenä tuollaista kuvaa, mutta kyllä niitä netissä tulee viesteinä, ikävä kyllä.