Polvileikkaukseen joutunut EOTB-Henrik paljastaa: "Elän puoli vuotta nollatuloilla!"

Kotimaa | 03.03.2021 10:18

Ex on the Beach Suomi -tosi-tv-ohjelmasta tuttu yrittäjä Henrik Mykrä, 31, toipuu tällä hetkellä polvileikkauksesta. Henrikin polven eturistiside meni kokonaan poikki tapaturman yhteydessä.

- Tää tapaturma tapahtui ihan vaan olohuoneessa. Kompastuin, kun kannoin yhtä tuttua hartioillani. Hän tippui sitten suoraan alas mun polvelle! Henrik paljastaa Seiskalle.

Tosi-tv-tähti kertoo joutuvansa pistämään elämänsä uusiksi leikkauksen pitkän toipumisvaiheen takia. 

- Joudun pistämään elämäni uusiksi, kun noi rakennusalan työt ovat sen verran fyysisesti raskaita. En kykene tekemään töitä nyt puoleen vuoteen, niin elätän itseäni sosiaalisen median yhteistöiden kautta. Ja mulla on muutamat projektit myös tulossa, mutta niitä ei pysty heti nyt toteuttamaan, Henrik toteaa.

- Elän puoli vuotta ilman minkäänlaisia tuloja. Uskon, että kaikki tapahtuu syystä, ja että tästäkin seuraa myös hyvää. En luovu yrittäjyydestä vielä, vaan uskon jatkavani ainakin toistaiseksi, mies kertoo.

Lue myös: Kuvat ei herkimmille! Polvileikkauksesta toipuva Ex on the Beach Suomi -Henrik: "Joudun pistämään elämäni uusiksi!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henrik Mykrä (@huppu_hoo)

Muutto Tampereelle?

Henrik paljastaa suunnittelevansa muuttoa uudelle paikkakunnalle.

- Pori alkaa tuntumaan niin pieneltä kaupungilta, niin etsin tällä hetkellä tonttia Tampereelta. Olen pitkään miettinyt, että voisin siirtää yrityksenikin sinne. 

- Keskityn nyt tällä hetkellä mun kuntoutukseen. Jos en saa polvea kuntoon niin riskinä on, etten ikinä toivu täysin tosta tapaturmasta. Sitten olisi pakko vaihtaa alaa, ja olen jopa miettinyt kiinteistö-alalle siirtymistä jos en pysty jatkamaan yrittäjänä, Henrik toteaa.

Lue myös: "Kyllä panot alkaa kolminumeroisella summalla" Tältä näyttää kohuttu Ex on the Beach Suomi Afterski - katso seksiä tihkuva traileri!

Miehellä on edessään vielä pitkä kuntoutusvaihe. 

- Mulla on nämä kepit vielä kaksi viikkoa. Sitten tuo täysi kuntoutus kestää noin puoli vuotta. 

Henrik Mykrä Ex on the beach suomi
Henrikillä on edessään pitkä kuntoutus.
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery Finland, Henrikin kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!