fbq
Kotimaa
28.05.2021 12:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto
katariina juselius ja riikka uusitalo
"Poliisi pamputti minua!" - Missikaunottaret Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius kertovat estottomasti seksipsykooseistaan ja eroottisista seikkailuistaan podcastissa: Panopotkulaudalla hurmioon
Kotimaa
28.05.2021 12:03
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan arkisto

Tämän vuoden Miss Suomi All Stars -kisan finalistit Riikka Uusitalo ja Katariina Juselius paljastivat tarinoita seksielämästään tuoreimmassa SOS-podcastin jaksossaan.

Kaksikon keskustelu alkoi siitä, kun Katariina kertoi lukeneensa kirjaa parisuhteista. Hän oli pettynyt, ettei teoksessa ollut mainintaa eron jälkeisestä seksipsykoosista. Termi oli molemmille hyvin tuttu, ja kaksikon mukaan se tarkoittaa villiä sinkkuaikaa parisuhteen päättymisen jälkeen. 

Riikka kuvailee tilaa sellaiseksi, kun on eronnut, karannut ja syntinen, niin ajautuu tekemisiin miesten kanssa, joiden kanssa vakavasta parisuhteesta ei tulisi mitään. 

- Tekee aivan outoja valintoja ja seikkailee tuolla ties missä, toiseksi perintöprinsessaksi kruunattu neito kertoo.

Lue lisää: Kuumia hetkiä karaokeravintolassa! NHL-tähti Mikko Rantanen ja Miss Suomi -finalisti Katariina Juselius läheisissä tunnelmissa

Sarjaseurustelijaksi itseään kutsuva Riikka täydentää, että tässä tilassa tavatut kumppanit pyritään unohtamaan täysin. 

Katariina puolestaan kertoo järkyttävimmän seksipsykoositarinansa. Se tapahtui sen jälkeen, kun häntä oli petetty parisuhteessa törkeällä tavalla ja suhde oli päättynyt. Katariina paljasti etsineensä miesseuraa Tinderistä kotinsa lähialueelta. 

- Katsoin kilometrin alueelta kaikki miehet, koska en jaksa lähteä kauemmas. Löysin sieltä sitten yhden minun tutun, Katariina aloittaa.

Hän alkoi tapailla miestä, vaikka heillä ei ollut hänen mukaan mitään yhteistä. Mies oli opettanut Katariinaa ajamaan vuokrattavilla sähköpotkulaudoilla, minkä takia hän kutsuu niitä panopotkulaudoiksi. 

- En olisi ikinä tehnyt tällaista elämässäni, että ottaa vain jonkun tuolta Tinderistä ja panopotkulaudalla viilettää menemään tuolla Mannerheimintiellä, hän kuvailee.

Lue myös: NHL-tähteen yhdistetty Katariina Juselius bongattiin koronatreffeiltä – missikaunotar vakuuttaa olevansa sinkku! 

Asia kuitenkin sai synkän käänteen, kun hän oli lähtenyt Vuokattiin juhlimaan ja tavannut siellä tapailemansa miehen tuttuja. 

- He alkoivat kertoa minulle minun ja tämän miehen suhteesta, myös näistä meidän makkariasioista todella yksityiskohtaisesti. Olin todella pöyristynyt. En tiennyt, että miehet kertovat asioita noin tarkasti toisilleen, Katariina kertoo.

Tämän lisäksi he olivat pyytäneet Katariinaa petipuuhiin, koska kaverikin oli saanut. Miesten käytös sai Riikan hieman tulistumaan ja jakamaan pienen neuvon julkisesti. 

- Pitäkää se omana tietonanne, jos te puhutte miehet tuommoisia. Älkää paljastako sitä meille naisille. Älkää ikinä luulko, että kaverille kanssa -ajatus toimii, Riikka lataa.

Katariina juselius
Katariina paljasti olevansa feikkialkoholisti, koska kilistelee usein vesilasilla. 

Pamputusta

Riikka puolestaan paljasti aikoinaan tapailleensa poliisia,

- Poliisi pamputti minua, ja minua kiinnosti vain se pyssy. Kun olin taas eronnut ja karannut, niin vähän aikaa deittailin sitten tämmöistä tapausta, Riikka kertoo.

Lue myös: Suomalaisten suosikkimissi Riikka Uusitalo, 26, poseeraa tiukoissa nahkapöksyissä prätkän selässä – tälle vauhtimimmille kumartaa jopa Harley-Davidson: kuvat! 

Hän tiesi koko ajan, ettei suhde virkamiehen kanssa olisi koskaan edennyt pidemmälle. 

- Sitä univormua oli kiva katsella hetken aikaa. 

Käsirautoja he eivät hänen mukaan koskaan käyttäneet. 

riikka uusitalo
Riikan yhden eron jälkeinen intiimihetki loppui lyhyeen saksalaismiehen kanssa Bulgarian-reissulla, kun tämä repi häneltä kovakouraisesti hiuslisäkkeet päästä.