fbq
Sofia Belórf

Podcast: Tällaista miestä Sofia Belórf tapaili Lontoossa - kyseessä perheellinen urheilija

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf asui menneisyydessä hetken aikaa Lontoossa erottuaan aviomiehestään Niko Nousiaisesta. Hän kertoo Lontoon-ajoistaan Sofia Belórf – Alaston -podcastin 9. jaksossa.

Lontoo oli kaunottaren sanojen mukaan raskasta aikaa.

– Ihmisillä oli paljon kaksoiselämiä. Näitäkin kouluja sain kokea.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sofia avaa kaksoiselämäkokemusta enemmän. Hän kertoo tavanneensa mukavan miehen, jonka kanssa he ehtivät tapailla hetken aikaa.

– Näin muutaman viikon tällaista äijää, jolla yhtäkkiä sitten olikin kotona ne kuuluisat vaimo ja kaksi lasta. Hän sai sen jotenkin aika pitkään pidettyä piilossa, Sofia myöntää.

Jalkapalloilija Neymarinkin kanssa viihtyneellä Sofialla oli selkeä maku. Tämäkin mies oli nimittäin jalkapalloilija.

– Pelasi englannin maajoukkueessa itse asiassa, Sofia nauraa.

Podcast: Karhuryhmä yllätti Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon sängystä - poliisi vahti Sofian virtsaamista ja pakkasi pikkuhousut

Muutaman viikon tapailun jälkeen Sofia huomasi punaisia lippuja miehen käytöksessä.

– Hän asui Lontoon ulkopuolella, ja me tavattiin aina Lontoossa hänen jollain asunnolla tai hotellissa tai minun luonani.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sofia ei päässyt koskaan käymään miehen kotona ja hän alkoi epäillä, onko tällä puhtaat jauhot pussissa. Epäilysten herättyä Sofia ystävineen alkoi kaivella internetiä, ja he löysivät kuvan jalkapalloilijasta edustamassa vaimonsa kanssa. Instagramin syövereistä selvisi, ettei pari ollut eronnut, toisin kuin mies oli väittänyt.

– Silloin se oli kunnon litsari naamaan, että vittu herää, täällä meininki on ihan eri. Nämä äijät on kaikki ihan pleijereitä lähtökohtaisesti.

Podcast: Sofia Belórf muistelee elämänsä synkimpiä aikoja eristyssellissä: ”Saako kuolla, haluan kuolla”