fbq
Sofia ja Neymar

Podcast: Sofia Belórf kertoo vihdoin suhteestaan Neymariin: ”Keskustelu ei ollut mahdollista”

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf kertoo Sofia Belórf – Alaston -podcastin 9. jaksossa tehneensä harvinaisen impulsiivisen päätöksen lähteä vuonna 2017 tapahtuneen eron jälkeen kesän ajaksi Los Angelesiin.

Losissa sattui ja tapahtui. Eräänä maanantai-iltana Sofia törmäsi ja tutustui jalkapalloilija Neymariin losangelesilaisessa baarissa. Hän oli kuitenkin aivan ulapalla miehen identiteetistä.

– Kyllä tunnistin, että vitsi, toi on se joku tyyppi, mutta ei tullut päähän, kuka se on.

Baarissa vaihdettiin pitkiä katseita, ja Neymarin henkivartija oli pyytänyt Sofiaa seurueeseen. Brasilialaisen Neymarin kanssa kommunikointi oli kuitenkin hankalaa.

– Hän ei puhu oikeasti englantia. Keskustelu ei ollut hänen kanssaan juuri mahdollista. Silti meillä oli saakelin hauskaa, Sofia muistelee.

Sofia päätyi Neymarin kartanoon jatkoille, ja muistelee jääneensä sinne yöksi. Sen jälkeen kaksikon tiet kuitenkin erosivat kuukausiksi.

Podcast: Karhuryhmä yllätti Sofia Belórfin ja Niko Ranta-ahon sängystä - poliisi vahti Sofian virtsaamista ja pakkasi pikkuhousut

He kuitenkin olivat jälleen yhteyksissä kuukausia Los Angelesin jälkeen. Sofia asui tuolloin Lontoossa, ja Neymar laittoi Sofialle viestiä. He sopivat menevänsä yhdessä juhliin, kun Sofia palaa lomaltaan Ibizalta Lontooseen, mutta Sofiaa painoi väsymys.

– Olin niin poikki tullessani Ibizalta, että annoin pakit ja hän suuttui minulle todella pahasti.

Neymar blokkasi pakkien takia Sofian kaikkialla.

– Huomasin, että hän ei ole tottunut siihen, että naiset sanovat ei. Se oli ilmeisesti todella kova pala.

Sofia kuitenkin ajatteli asiaa aina rationaalisesti.

– Hän on aika sellainen naisseikkailija, ja ei varmaan mikään maailman uskollisin poikaystävä, hän kertoo.

– Minulla ei ole ikinä ollut sellaista miesfanitusta, että ”hei, mä meen vaan siksi, koska toi on Neymar”.

– En nähnyt siinä tulevaisuutta, ja se ei siksi motivoinut minua. Se loppui sitten siihen – ei olla sen jälkeen juteltu.

Podcast: Sofia Belórf muistelee elämänsä synkimpiä aikoja eristyssellissä: ”Saako kuolla, haluan kuolla”