fbq
Erika Helin

Playboy-missi Erika Helin ottaa rohkealla alusvaatekuvalla kantaa ulkonäköön liittyviin ennakkoluuloihin - sivaltaa myös feministejä: "Tämä on minulle tärkeä aihe!"

Parin vuoden takaisesta Miss Suomi -finaalista tuttu malli Erika Helin, 26, julkaisi Instagramissaan seksikkään alusvaatekuvan. Kuvatekstissä missikaunotar pohdiskelee naisiin kohdistuvia ennakkoluuloja työelämässä. 

Missikaunotar Erika Heliniltä raju tilitys ex-kumppanistaan Gettomasasta: räppärin röyhkeä käytös paljastui parhaalta ystävältä - "Jätä mut rauhaan!"

- Mun päivän heitto: ”Voit olla uskottava asiantuntija vaikka olisit kuinka saatanan seksikäs.” Ja näinhän se on!! Mun mielestä me naiset saadaan myös ääneen sanoa jos fiilataan itteemme ja tunnetaan olomme seksikkääksi, vaikka näin suomalaisittain sitä ei usein sanotakaan. Se ei ole pois meidän uskottavuudesta tai asiantuntijuudesta, Erika kirjoitti kuvatekstiin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Erika Helin (@erika.helin) on

Seiskan tavoittama Erika kertoo saaneensa inspiraationsa tekstin kirjoittamiseen aamupalapöydässä. 

- Istuttiin mun parhaan ystävän kanssa aamupalalla ja ruvettiin miettimään tämmöisiä naisiin kohdistuvia ennakkoluuloja. Ystäväni on vahvasti politiikassa mukana ja hän edustaa vahvasti myös feministisiä arvoja. 

Pettäminen oli liikaa! Povipommi Erika Helin kommentoi ensimmäistä kertaa eroaan suosikkiräppäri Gettomasasta!

Erika kertoo, että hän usein pohdiskelee asioita ja tykkää purkaa ajatuksiaan vaikkapa Instagram-julkaisuissaan.

- Tämä on minulle tärkeä aihe, sillä olen koulutukseltani mediatekniikan insinööri ja olen ollut it-alalla töissä. Pohdiskeltiin tätä yhdessä kaverin kanssa, että miten kauniisiin naisiin kohdistuu niin paljon ennakkoluuloja työelämässä. Jotkut naiset tykkäävät huolehtia omasta ulkonäöstään, niin monesti törmää semmoiseen olettamaan että kauneus ja äly ei mahdu samaan päähän. Se on ihan valtavan suuri klisee!

- Tuntuu jopa hieman loukkaavalta, että myös feministeiksikin itsensä nimittävät ihmiset käyttävät sellaisia stereotyyppisiä ennakkoluuloja provosoidakseen muita ihmisiä jonkun kannanoton takia, Erika toteaa.

Katso huikeat alastonkuvat kaunottaresta! Tällaista materiaalia Erika Helin julkaisee maksullisella K18-sivustolla!