Jessica Ruokola ja Elina Tervo

Playboy-kaunotar Jessica Ruokolan jäätävä kuitti kämppäkaveri Elina Tervolle: Olen sentään oikea alastonmalli!

Kotimaa | 03.08.2021 17:02

Rovaniemeläislähtöinen elämäntapaseikkailija ja mallikaunotar Elina Tervo, 34, on heinäkuun alusta hengaillut Barcelonassa missikollegansa ja hyvän ystävänsä Jessica Ruokolan, 31, luona.

– Meillä on kyllä ollut Jessican kanssa huippuhauskaa Barcelonassa!

Lue lisää: Seksikkyysmittari vilkkuu punaisena! Suomalaispovipommit Elina Tervo ja Jessica Ruokola ovat Barcelonan kuumimmat kämppikset: Miehiltä pääsy kielletty!

– Jessica on pidempi, minä taas muodokkaampi, mutta Jessicalla taitaa olla isommat tissit, Elina vertaa. – Apua, eikä! Samankokoiset ne ovat, Jessica paikkaa.
– Jessica on pidempi, minä taas muodokkaampi, mutta Jessicalla taitaa olla isommat tissit, Elina vertaa. – Apua, eikä! Samankokoiset ne ovat, Jessica paikkaa.

”Olen oikea alastonmalli”

Vanhan kaupungin Ciutat Vellan sydämessä asuvia kaunottaria uskaltaa tituleerata koko kaupungin kuumimmiksi kämppiksiksi. Ovathan molemmat poseeranneet maailmankuuluissa miestenlehdissä, Jessica Playboyssa ja Elina Maximessa.

Lue myös: Barcelonan kuuluisat taskuvarkaat eivät pärjää Playboy-kaunotar Jessica Ruokolalle: Olen pitkä ja kovaääninen!

– Itse olen sentään ihan oikea alastonmalli, minut kuvattiin Playboyhin ilman rihman kiertämää. Elinalla taisi olla Maximissa jotain päälläkin, Jessica heittää nauraen.

– Kyllä meitä voi todellakin luonnehtia kaupungin kuumimmiksi kämppiksiksi. Ei unohdeta sitäkään, että Jessica on vuoden 2016 ja minä vuoden 2011 Miss Helsinki, Elina virnistää.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Elinan ja Jessican albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!