fbq
Reino Nordin.

Pitkästä aikaa parrasvaloissa! Reino Nordin puhuu suunsa puhtaaksi – puolustaa voimakkaasti Maria-vaimoaan: ”Emme tee mitään pahaa kenellekään”

Poplaulaja Reino Nordinia, 39, ei ole vähään aikaan näkynyt kotimaisissa kissanristiäisissä. Syykin on selvä: Nordinit muuttivat viime syksynä Espanjaan.

Perjantaina Reino kuitenkin pölähti Tampereen Nokia-areenaan Iskelmä-gaalaan. Uudesta asuinpaikasta ei niinkään näkynyt vivahteita, sillä espanjalaistyylin sijaan Reino luotti lookissaan pikemminkin 1980-luvun Miamiin.

– Hain vähän tällaista Harry Styles -fiilistä. Diggaan väreistä tosi paljon, Reino sanoi Seiskalle pastellinvärisissä kuteissaan.

– Kun saavuin Espanjasta tänne harmaaseen keliin, niin tuli sellainen fiilis, että isketäänpä vähän väriä päälle. Menen tänään Miami-linjalla!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Nyt on ökyä! Robin Packalen harhautti taitavasti fanejaan – some sekosi täysin turhaan: ”Perus Guccin tennarit”

Reino Nordin.

Reino ja hänen vaimonsa Maria Nordin, 39, ovat olleet naimissa 15 vuotta. Pariskunnalla on neljä lasta, ja koko poppoo on kuulemma viihtynyt mainiosti Espanjan auringon alla. Jo lasten kurahaalareista luopuminen on ollut isukille silkkaa luksusta.

– Pelkästään se vähentää ihan valtavasti fyysistä taakkaa arjessa.

Danny-rakas takapiruna! Bess pölähti Iskelmä-gaalaan avonaisessa asukokonaisuudessa – ”Parhaimmat mustat mitä kaapista löysin”

– Olemme nykyään espanjalaissuomalainen perhe. Emme ole lähteneet täältä Suomesta emmekä ole vain käymässä Espanjassa, vaan olemme pikemminkin vain asettaneet toisen jalkamme Espanjaan, Reiska kuvailee.

Reino Nordin.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Vaimon sukua on siellä paljon, joten olemme nyt heidän kanssaan enemmän yhteyksissä. Voisi sanoa, että olemme vihdoin kotona – varsinkin Marian kannalta.

Siinä missä Reino on menestyvä muusikko ja näyttelijä, hänen arkkitehdiksi kouluttautunut Maria-vaimonsa tunnetaan omintakeisista parannuskeinoistaan, jotka herättävät aika ajoin kohua.

Esimerkiksi loppusyksystä Maria mainosti metodiaan, jonka mukaan "puolustusjärjestelmän virhetulkinta ja ylireagointi" ovat kaikkien sairauksien ja myös sodan juurisyy. Joulukuussa uutisoitiin Marian saamasta eläinsuojelurikoksesta.

Maria Nordin käräjille – sai syytteen eläinsuojelurikoksesta

Miltä vaimon aiheuttamat toistuvat kohut Reinosta tuntuvat? Sekä se, että niistä myös kirjoitellaan niin reippaasti?

– No, Amerikassa sanotaan, ettei huonoa julkisuutta ole olemassakaan. En tiedä mistä se revittely lähtee, mutta kyllä ne aika naurettavia juttuja ovat, Reino tuhahtaa.

– Karavaani kulkee ja koirat haukkuu. Kyllä me tiedetään, mitä me tehdään. Emme tee mitään pahaa kellekään eikä tulla tekemäänkään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaimoaan voimakkaasti puolustava Reino ei vielä sulkenut sanaista arkkuaan.

– Yhtä lailla minuakin voisi kutsua huijariksi. Eivät ne minun rakkauslauluni ole nimittäin kirjoitettu henkilökohtaisesti ihan jokaiselle ihmiselle. Mutta jos ne tuntuvat siltä, niin olenko minä joku huijari?

Maria Nordin kehottaa sairastuneita: "Unohda diagnoosisi"

Reino Nordin.

Musiikista puheenollen: Reinolta ilmestyy toukokuussa uusi albumi, jota muusikko lähtee kuunteluttamaan kansalle.

– Viime kesänä keikkaillessa oli ihana nähdä, miten musani toimii edelleen. Siellä on hyvä setti hittejä, joita on kiva vetää jengille, mutta on ihana julkaista uusi levy. Pääsen taas lyömään hanan tiskiin.