fbq
Kotimaa
29.11.2021 15:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Piritta Hagman
Piritta Hagmanin sydäntäsärkevä suru: "Olin luvannut suojella sinua kaikelta ja rakastaa mahdollimman hellästi"
Kotimaa
29.11.2021 15:23
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Fysioterapeutti ja ex-missi Piritta Hagman, 42, on surun murtama. Eläinrakas Piritta on joutunut tekemään raskaan päätöksen, ja päästämään yli 16 vuoden yhteiselon jälkeen rakkaan perheenjäsenensä Chloen taivaaseen.

- Takana yli kuusitoista vuotta rakkautta ja ystävyyttä. Enempää en olisi voinut yhteiseltä matkaltamme pyytää. Olin luvannut suojella sinua kaikelta ja rakastaa mahdollimman hellästi. Siksi lopussa halusin suojella sinua myös kivulta ja pelolta, joten tiesin jo eilen aamulla, että on tullut aika päästää sinusta irti. Sydäntäni särki enemmän kuin pystyin kuvittelemaankaan viimeisinä yhteisinä hetkinämme, mutta olit tärkeämpi kuin minun särkevä sydämeni, Piritta kirjoittaa Instagram-tilillään.

Laumaanjohtajan raskas päätös

Vielä viikonloppuna Piritta julkaisi hissiselfien, jossa Chloella oli yllä uusi villapaita.

- Jotkut päätökset ovat raskaimpia mahdollisia mitä laumanjohtaja voi rakkaalleen tehdä. Mutta lupasin, etten sinua ikinä jätä ja viimeiseen sydämenlyöntiisi asti olen rinnallasi.

Yorkshirenterrieri sai perheessä paljon rakkautta ja huolenpitoa.

- Kiitos, että saimme olla laumasi 16 vuotta. Teit pienellä olemuksellasi meistä perheen ja toit niin paljon rakkautta elämäämme. Olemme nyt koko perhe sydän murtuneina, mutta rakkautesi säilyy meissä aina. Kiitos rakas.

Lue myös: Piritta Hagmanin rohkea seksikeskustelun aloitus: Huora tai ”helppo” ovat edelleen termejä naiselle

Tilaa Seiskan uutiskirje! »