fbq
Kotimaa
10.12.2021 10:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
pippa laukka
Pippa Laukan rehellinen kuva ilman filttereitä - palkkasi personal trainerin itselleen
Kotimaa
10.12.2021 10:01
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Julkkislääkäri Pippa Laukka kertoo treenikärpäsen puraisusta Instagram-tilillään. Hän on jakanut kuvan, jossa hän polkee kuntopyörää kotinsa kellarista. Vaatetuksena on vatsan paljaaksi jättävä urheilutoppi sekä treenishortsit.

- Laitan rehellisen kuvan ilman filttereitä niin näette pikkukurkkauksen meidän treeniluukusta. Täällä mä oon kuljettanut paikallaan pysyvää pyörää koko vuoden. Fiksua, eikö, Pippa kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pippa Laukka (@pippalaukka)

Pippa kertoo palkanneensa ensimmäistä kertaa elämässään itselleen personal trainerin katsomaan treenihommat kuntoon.

- Halusin saada uutta inspiraatiota salitreeniin ja lisäksi triathlonia tukevaa lihaskuntoharjoittelua. Se on niin että kyllä ammattilainenkin hyötyy toisen ammattilaisen jeesistä. Siinä näkee asioita vähän eri näkökulmasta. Liikunta-ammattilaisen palkkaaminen on paras asia minkä oon vähään aikaan tehnyt, Pippa kehuu.

Lue myös: Pippa Laukan kuumottava ostosreissu – varashälytin piippasi, myyjä pyysi avaamaan kassin: ”Niin noloa!”¨

Pipalle hankalinta personal trainerin ohjeistuksen mukaan toimimisessa on ollut malttaa tehdä kunnon alkulämmittelyt ennen varsinaista puserrusta.

- Ei millään malttais vaikka tietää, että kroppa tarvitsee lämmittelyä jo ihan sen takia, että pysyisi ehjänä ja välttäisi kremppoja. Pikku hiljaa, niin eiköhän näistä lempeistä herättelijöistä vähitellen synny rutiineja, Pippa sanoo.

Hän linjaa, ettei hänellä oli treeniensä suhteen mitään isoa tavoitetta.

- Tavoitteet ei liikunnan suhteen ole erityisen kunnianhimoisia. Kunhan kunnossa ja terveenä pysyisi, Pippa summaa.

pippa laukka
Pippa Laukka tunnetaan Olet mitä syöt -ohjelmasta, jossa hän auttaa ihmisiä muuttamaan elämäntapojaan terveellisemmiksi.