fbq
Pippa Laukka

Pippa Laukan kuumottava ostosreissu – varashälytin piippasi, myyjä pyysi avaamaan kassin: ”Niin noloa!”

Itsepalvelukassojen yleistyminen on sujuvoittanut kauppa-asiointia, mutta joskus ne aiheuttavat ikäviä tilanteita. Julkkislääkäri Pippa Laukka kertoo, että hänen ostosreissunsa kauppakeskus Triplassa Helsingissä aiheutti nolostumisen sekä hänelle että kaupalle.

Sain tämän kokea nahoissani Triplan marketissa, kun kävin ostamassa siivousvälineitä. Nohevana päätin maksaa ostokset itsepalvelukassalla. Poistuessani kaupan hälyportit alkoivat soida. Miten noloa, ajattelin ja tunsin kuin puna levisi korviin saakka (ja seuraavaksi tietysti kävi myös mielessäni, että on sitä joku päässyt vähemmästäkin Kääk-palstalle).

Yhteiskuva! Näin julkkislääkäri Pippa Laukka kohtasi Markku-rakkaansa – ”Siinä oli jotain maagista!”

Paikalle saapunut myyjä oli pyytänyt Pippaa avaamaan reppunsa. Siellä ei (tietenkään) ollut mitään varastettua, vaan syy hälytyksen laukeamiselle oli Pipan maksamassa siivousvälineessä ollut hälytintarra.

Pippa kertoo, että kaupan puolesta nolo tilanne hoidettiin huonosti. Hänelle oli tokaistu, että ”ai niin, näissä on tämä häly”. Myyjä saikin hieman palautetta siitä, että asian olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin, esimerkiksi pahoitella syntynyttä väärinkäsitystilannetta. 

Seiskan Kääk-palstalle tilanne ei valitettavasti päässyt, mutta muutoin varashälytinkohtaus on kyllä uutisoitu kattavasti.

Ensimmäisenä asiasta ehti kertoa Ilta-Sanomat.