fbq
Jenni Loiri

Perintökäräjillä pettynyt Jenni Loiri bongattiin vauhdikkaista tunnelmista – kuva

Vesku Loirin tytär Jenni bongattiin vauhdikkaista tunnelmista Helsingin Kaartinkaupungista.

– Jennillä oli ilmeisesti päässyt jääkaappi tyhjentymään, sillä hän singahti S-marketin ovesta sisälle hyvin päättäväisin askelin, silminnäkijä supattaa.

Vesa-Matti Loirin Jenni-tyttäreltä kova väite menestyselämäkerrasta: Isä itki ja katui kirjaa

Jenni Loiri
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska on seurannut Vesa-Matti Loirin monimutkaista perintöriitaa, joka alkoi lähes saman tien kun taitelija saatettiin haudan lepoon syyskuussa 2022.

Pian Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen saapui kanne, jossa hakijana oli Veskun Jenni-tytär. Hän oli riitauttanut kuolinpesän selvittäjäksi määrätyn Tuula Rainnon.

Rainto oli määrätty pesänselvittäjäksi Veskun jättämässä testamentissa, mutta Jenni Loirin mukaan testamentti on laadittu Veskun ollessa jo vakavasti sairas ja vahvan kipulääkityksen alaisena.

Vesa-Matti Loirin perintöriidassa ratkaisu - Jenni-tyttärelle karvas tappio

Huhtikuun alussa käräjäoikeus kuitenkin hylkäsi Jenni Loirin kanteen ja näin ollen Tuula Rainto on määrätty Loirin pesänselvittäjäksi.

Käräjäoikeus perusteli päätöstään sillä, että Rainto oli Vesa-Matti Loirin testamentissa määräämä pesäselvittäjä. Vaikka Jenni ja Riitta Loiri esittivät lukuisia epäkohtia Raintoa kohtaan, mikään väitteiden näytöistä ei riittänyt oikeudelle.

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti lomakkeella.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy