fbq
paula vesala

Paula Vesala pyytää yllättävältä musiikkilegendalta nimmaria Laulu rakkaudelle -ohjelmassa

Sunnuntaina (20.2.) mtv.fi-palveluun ilmestyy katsottavaksi kolmas jakso Laulu rakkaudelle: Secter Song Suomi -ohjelmasta.

Jaksossa Paula Vesala yllättää Erinin ja Vilma Alinan avustuksella sanoittajamestari Chrisse Johanssonin, 73. Chrissen kynästä on syntynyt yli 3000 levytettyä kappaletta. Hän on taituroinut sanoituksia muun muassa Katri Helenalle, Paula Koivuniemelle ja Tapani Kansalle.

Chrisse Johansson
Chrisse Johansson liikuttuu Kisun tulkitsemasta balladista.

Vesalan mukaan Chrissen sanoitukset ovat kuin kansanrunoutta, joka jatkaa elämäänsä vuosienkin jälkeen. Vesala halusi siksi kunnioittaa mestarin elämäntyötä.

Muistatko? Tästä Paula Vesalan ura sai alkunsa – Suomen arvostetuin sanoittajamestari täyttää 40 vuotta

Naiskolmikko esittää Chrissen sanoituksista kootun iskelmäpotpurin. Mukaan liittyy myös laulaja Kisu Jernström, joka on aikanaan tehnyt paljon yhteistyötä Chrissen kanssa.

Kisun lopuksi tulkitsema balladi tuo Chrisselle kyyneleet silmiin. Esityksen päätteeksi Chrisse on herkistyneessä tilassa. Hän toteaa, ettei voisi olla onnellisempi.

Vesala on tuonut studioon mukanaan läjän vanhoja vinyylilevyjä. Hän pyytää ohjelmassa Chrisseltä nimmaria levykokoelmaansa. 

Laulu rakkaudelle: Secter Song Suomi sunnuntaisin MTV3:lla klo 19.30. Kolmas jakso katsottavissa etukäteen mtv.fi.palvelussa 20.2.