fbq
Martina Aitolehti Ero romanssihuhut Hannes Hyvönen

Paparazzi todisti: Martina Aitolehti ja Hannes Hyvönen ovat yhdessä yötä päivää - avointa hempeilyä – kuvat!

Ex-jääkiekkoilija Hannes Hyvönen ja Martina Aitolehti viihtyivät läheisissä tunnelmissa Gladiaattoreiden kuvauksissa Tampereella. Romanssihuhut kiihtyivät, kun Martinan avopuoliso Stefan Therman vaihtoi parisuhdestatuksekseen Facebookissa sinkku. Mahdollisen eron syyksi epäillään romanssia Hanneksen ja Martinan välillä.

JESTAS, MITÄ TYLYTYSTÄ EROPÄIVITYKSESSÄ: MARTINA AITOLEHTI TUULETTAA - UUSI KULTA LISÄÄ VETTÄ MYLLYYN!

Tampereella Martina ja Hannes yöpyivät Hämeenpuiston Cumulus-hotellissa. Perjantaina kaksikko ilmestyi aamulla kahdeksan jälkeen samalla hissillä aamupalalle, jonka he nauttivat kahdestaan, vaikka paikalla oli muitakin ohjelmaan osallistuvia.

Myöhemmin päivällä ohjelman kuvaustauolla Hannes ja Martina yltyivät avoimesti hempeilemään. Hannes muun muassa painoi päänsä Martinan rintoja vasten, mistä tämä ei ollut moksiskaan vaan hihitteli Hanneksen vierellä valtoimenaan.

Martina ja Hannes hempeinä
Martinan ja Hanneksen välit vaikuttivat läheisiltä. Kuvausten tauolla Hurja-lempinimellä tunnettu Hannes painoi jopa päänsä Martinan rintojen väliin.

Kun viimeinen lähetys oli perjantai-iltana purkitettu, he saapuivat hotellille samalla kyydillä yökahdelta. Samalla kyydillä tuli myös yksi gladiaattoreista, Cheekin veli Jere Tiihonen. Martina ja Hannes painelivat kuitenkin kahdestaan suoraan hotellin ovesta sisään.

Lauantaina Martinalla oli juontokeikka lomakeskus Sieravuoressa Eurassa. Hänen ei tarvinnut lähteä keikalle yksin, vaan kohukaunottaren ökymaasturi-Mersun rattiin istui hotellin edustalla Hannes, ja kaksikko hurautti autolla tiehensä.

Martina ja Hannes menossa autoon suhde
Hannes ja Martina jatkoivat Tampereelta yhdessä kohti seuraavaa määränpäätä.

Heidän määränpäänsä todellakin oli Sieravuori, mikä vahvistui myöhemmin sosiaalisen median kautta. Molemmat lisäsivät Instagramiin identtisiä kuvia suppailuretkeltä Pyhäjärvellä. Seiskan tietojen mukaan kaksikolla oli Sieravuoressa käytössään yhteinen mökki.

Tällainen Martina Aitolehteen yhdistetty Hannes Hyvönen on - nämä asiat heitä yhdistävät!

Hannes Hyvönen Martinan autossa romanssi
Hannes hyppäsi Martinan valkoisen Mercedes-Benz -maasturin kuskin paikalle, kun kaksikko hurautti Tampereelta kohti Euran Sieravuorta. Siellä Martinalla oli lauantaina hyvinvointipäivän juontokeikka.