fbq
Cajus Aminoff valmentaa lapsia.

Paparazzi iski: lasten hyväksikäytöstä tuomittu ratsastuskouluttaja Cajus Aminoff valmentaa hevostallillaan taas alaikäisiä – välttelee mediaa!

Torstaina ilmestynyt Seiska uutisoi, että kolmen lapsen hyväksikäytöistä pitkän vankeustuomion saanut Cajus Aminoff, 71, vapautui vankilasta ja antaa taas alaikäisille ratsastustunteja Stall Eqvus -tilallaan Espoon Nuuksiossa.

Alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä tuomittu huippuratsastaja Cajus Aminoff valmentaa lapsia taas – sai tuomion 2 vuotta sitten, nyt vapaalla jalalla!

Cajus Aminoffin tila.

Tämän takia alaikäisten tyttöjen hyväksikäytöstä vankilaan tuomittu Cajus Aminoff saa jälleen valmentaa lapsia – syynä selkeä porsaanreikä laissa!

Cajus Aminoff

Toimittaja ja valokuvaaja vierailivat Aminoffin tilalla heinäkuun alussa. Cajus oli paikalla olleen henkilökunnan mukaan estynyt tulemaan tapaamaan toimittajaa, koska oli antamassa ratsastustunteja.

Seiskan reportteri näki Aminoffin työn touhussa läheisellä kentällä oppilaiden ja hevosten kanssa. Näiden joukossa oli selvästi useita alaikäisiä tyttöjä. Myöhemmin toimittaja yritti tavoittaa Aminoffia puhelimella, mutta toimistosta vastattiin, että Cajus oli siirtynyt opetustiloihin antamaan oppilailleen teoriatunteja.