fbq
Kotimaa
11.12.2021 12:39
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Vappu Pimiä
Paluu hääsviittiin! Vappu Pimiä järjesti mysteerimiehelleen todelliset ökyjuhlat: varasi koko hotellin rakkaalleen - Mikko Leppilampikin yllätti
Kotimaa
11.12.2021 12:39
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Juontaja Vappu Pimiä järjesti mysteerimieheksi kutsutulle Teemu-rakkaalle vuosisadan synttärijuhlat eilen perjantaina (10.12.) Kirkkonummella sijaitsevassa Långvik-kylpylähotellissa. Koko hotelli oli varattu Vapun järjestämien juhlien vieraille yksityiskäyttöön.

Vappu ja Teemu majoittuivat paikan sviittiin, jossa he viettivät myös yhteistä hääyötään vappuna 2013.

Lue myös: Vappu Pimiän ja Teemu-rakkaan häistä kahdeksan vuotta - julkaisi ihastuttavan kuvan pronssihääpäivän kunniaksi: Katso!

50-vuotissyntymäpäiville oli saapunut satoja vieraita, joista suuri osa oli myös Suomen viihdepiireistä tuttuja kasvoja. Lapsia ei juhliin, oltu kutsuttu.

Glamourjuhlissa iltapukuihin pukeutuneet vieraat herkuttelivat luksuspöydän antimista ja samppanjasta. Alkupalapöydästä löytyi lukuisia antipastoja, pääruokana oli paahdettua poroa ja jälkiruokapöydästä löytyi kakkuja, juustoja ja muun muassa karkkibuffet. Yöruokana oli hodareita kaikilla mausteilla.

Lue myös: Vappu Pimiä järjestää mysteerimies Teemulle jättijuhlat - lapsille porttikielto: julkkisvierailla erikoisratkaisuja

Vapun kuvaamista videoklipeistä käy myös ilmi, että Teemu sai Duudsoneista tutuilta Jarno "Jarppi" Leppälältä ja Jukka Hildénilta lahjaksi arvopuukon. Jukka piti miehelle samalla pienen puheen, jossa hän kiitti tätä menneistä vuosista ja kaikesta saamastaan tuesta. Juhlissa mukana oli myös Jukan kumppani Chachi Hildén.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vappu Pimiä (@vappendaali)

Laulua ja tanssia

Esiintymislavalle nousi illan aikana lukuisia henkilöitä pitämään puheita ja tanssittamaan kutsuvieraita. Monet vieraat ovatkin päivittäneet kosolti materiaalia bileistä sosiaaliseen mediaan.

Lue myös: Mikko Leppilampi lopettaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana - tässä syy

Vapun Instagramin 24 tuntia näkyvässä tarinat-osiossa käy muun muassa ilmi, kuinka Mikko Leppilampi piti Teemulle lavalla juhlapuheen, ennen laulaessaan Matti Eskon Mä oon rekkamies -kappaletta.

- Kesti hieman päästä tänne, mutta en olisi missannut mistään hinnasta. Mulla on sellainen pieni puhe, tietäjät tietää. On kautta aikain, ollut sellainen vahva väittely ja riita siitä, herra Huuhtasen ja Räikkösen välillä...

- Eikä! Teemu huudahtaa kesken puheen.

- ...Että kumman kappale tämä on. Onko se Räikkösen vai onko se Huuhtasen, ja viisikymmentävuotislahjaksi, se kleimataan nyt sulle. Olkoon tämä minun puhe nyt sinulle.

Lavalla nähtiin lukuisia lauluesityksistä ja menojalka vipatti villisti tanssilattialla niin Vapulla ja Teemulla, kuin muillakin juhlavierailla. Osa naisväestä joutui vauhdin kiihtyessä riisumaan korkokenkänsä.

Juhlista ovat Instagramin tarinat-osioonsa päivittäneet villiä bilematskua muun muassa myös Anni Hautala, Susanna Laine ja Marja Hintikka.

Lue myös: Vau, Diandra Flores julkaisi harvinaisen uimapukukuvan somessa - Vappu Pimiältä tyhjentävä kommentti kuvatekstiin

Tilaa Seiskan uutiskirje! »