Vain Seiskassa!
Pekka Strang.

Palkittu suomalaisnäyttelijä alkaa kuvata menestyskirjailijan kauhuelokuvaa – tekee Seiskalle rehellisen paljastuksen: ”En ole koskaan ennen näytellyt kauhua”

Kotimaa | 15.09.2021 18:33

Näyttelijä Pekka Strang palkittiin viime vuonna parhaan miespääosan Jussilla elokuvasta Koirat eivät käytä housuja. Tällä kertaa mies ei ole ehdolla yhdessäkään kategoriassa, mutta sen sijaan hän jakaa keskiviikkoiltana (15.9.) kaksi Jussi-palkintoa.

– Rennoilla fiiliksillä. Ihan kiva täällä Vantaalla on olla, hän kuittaa Seiskalle tyköistuvassa puvussaan Airport Studiosin uumenissa, jossa Jussi-gaala tänä vuonna järjestetään.

Lue myös: Onko tässä Jussi-gaalan seksikkäin asu? Säteilevä Anu Sinisalo, 55, räjäytti potin punaisella matolla – kaula-aukko lähes napaan asti: ”Kannan tätä ylpeydellä!”

– Nolointa oli joskus, kun käveli tämän punaisen maton läpi eikä kukaan ottanut yhtään valokuvaa, Pekka, 44, vitsailee.

– Mutta ei sekään ole niin vakavaa. Tämänhän pääsee myös kiertämään niin, ettei tarvitse tulla tähän. Jokainen, joka tästä kävelee, tekee sen vapaasta tahdostaan.

Pekka Strang saapui Jussi-gaalan punaiselle matolle omasta tahdostaan. - Ihan kivaa olla täällä Vantaalla.
Pekka Strang saapui Jussi-gaalan punaiselle matolle omasta tahdostaan. – Ihan kivaa olla täällä Vantaalla.

Uusi aluevaltaus

Pekalla pyyhkii ammatillisesti varsin mukavasti. Arvostettu ammattimies alkaa pian kuvata menestyskirjailija Max Seeckin ja Joonas Pajusen kirjoittamaa kauhuelokuvaa Koputus. Kyseessä on kuulemma suomalaisvirolainen yhteisproduktio.

– Sitä aletaan kuvata lokakuussa ja odotan sitä innolla.

Onko kauhuelokuva genrenä teikäläiselle entuudestaan tuttu?

– Ei ollenkaan, ei lainkaan. En ole koskaan ennen näytellyt kauhua enkä tiedä miten sitä näytellään, mutta ehkä se selviää. Tai sitten ei.

Pekka palkittiin viime vuonna parhaan miespääosan Jussilla elokuvasta Koirat eivät käytä housuja.
Pekka palkittiin viime vuonna parhaan miespääosan Jussilla elokuvasta Koirat eivät käytä housuja.
Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!