fbq
Kotimaa
13.03.2021 09:18
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto
Pia Penttala
Palkanmaksuongelmia? Supernanny Suomi -ohjelmasta tutun Pia Penttalan työntekijä: Jouduin kyselemään palkkani perään toistuvasti
Kotimaa
13.03.2021 09:18
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi äskettäin, että Maikkarin suositun Supernanny Suomi -ohjelman Pia Penttala, 49, tekee miljoonabisnestä, mutta on joutunut hoitamaan laskujaan ulosottoviraston kautta.

Ulosottoviraston Seiskalle helmikuussa toimittamasta ulosottorekistereistä selviää, että Penttalan yritykseltä on ulosotossa yli 40 000 euroa. Viisisivuisessa rekisterissä on kaikkiaan 28 merkintää. Tuoreimmat ovat tulleet tänä vuonna.

Yritys tekee luvanvaraista lastensuojelutyötä, konsultaatiota ja työnohjausta.

Lue lisää: Laskut ulosoton kautta! Supernanny Suomi -ohjelmasta tuttu Pia Penttala pyörittää miljoonabisnestä –yritykseltä karhutaan yli 40 000 euroa

Pia on erityistason psykoterapeutti ja lastensuojelualan ammattilainen.
Pia on erityistason psykoterapeutti ja lastensuojelualan ammattilainen.

Palkanmaksuongelmia?

Seiskan tietojen mukaan myös yrityksen palkanmaksuissa on ollut ongelmia viime aikoina. Seiska tavoitti Pian johtamassa yrityksessä työskentelevän työntekijän.

– En halua suuremmin asiasta kertoa, mutta kyllä on ollut palkanmaksussa ongelmia. Jouduin kyselemään sen perään toistuvasti, ennen kuin sain palkkani, työntekijä kertoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »