fbq
William ja Sonja

Pakkomielle räppäristä? William haki Sonja Aiellolle lähestymiskieltoa

Seiska paljasti vuosi sitten huhtikuussa, että räppäri Williamin eli Ville Virtasen, 26, ja fitnesstähti Sonja Aiellon, 23, myrskyinen parisuhde oli päättynyt.

Seiskan saamien tietojen mukaan poliisi epäilee Sonjaa Williamin pahoinpitelystä, joka tapahtui räppärin asunnossa lokakuussa 2021. Hyvinvointivalmentajana nykyään toimivan Sonjan epäillään lyöneen Williamia kännykällä päähän verisin seurauksin. 

Poliisi epäilee Sonja Aielloa Williamin pahoinpitelystä

Molemmilla osapuolilla on nyt, vuosi eron jälkeen jo uudet seurustelukumppanit. William on sometähti Linda Manuellan kanssa ja Sonja heilastelee Hunks-komistus Tofe Saidia

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Uusista suhteista huolimatta Seiskalle on kantautunut tietoja, että Sonjan olisi ollut vaikea päästää irti Williamista. Kaunottaren kerrotaan yhä hakeutuvan lähes pakonomaisesti samoihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin, joissa Williamkin on. 

Tuore esimerkki saatiin toissa viikonloppuna Himoksella järjestetyiltä Winterfesteiltä, kun kaunotar saapui Williamin keikalle. 

– Sonja heilui hänestä itsestään kertovan biisin tahtiin keskarit pystyssä. Hänen kaverinsa olivat lattialla tanssimassa, mutta Sonja itse nousi korokkeelle, jolla oli kaikkia päätä pidempi. Ehkä hän halusi Williamin näkevän hänet, Himoksella ollut henkilö ihmettelee Seiskalle.

Sonja Aiello osoitti mieltään Williamin keikalla − exän raju pilkkalaulu oli liikaa?

Williamin kerrotaan huolestuneen ja hakeneen ex-rakkaalleen lähestymiskieltoa. Helsingin käräjäoikeudesta vahvistettiin asian tulleen vireille maaliskuun lopussa. 

Linda ja William
William on löytänyt lämpöä Linda Manuellan kainalosta.

Seiska tavoitti Williamin kommentoimaan käynnissä olevia viranomaismenettelyitä. Hän myönsi prosessien olevan käynnissä, mutta ei halunnut kommentoida asiaa enempää. Myöskään Seiskan tavoittama Sonja ei halunnut kommentoida.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tilaa Seiska lomakkeella