Vain Seiskassa!
Outi Mäenpää

Outi Mäenpää ei ole nähnyt Aki Kaurismäkeä liki 20 vuoteen: ”Toivottavasti hänelle kuuluu hyvää, hän on ihana ja hurmaava ihminen”

Kotimaa | 15.09.2021 20:45

Seiska tapasi pitkän linjan näyttelijä Outi Mäenpään, 59, tämän vuoden Jussi-gaalassa. Tällä kertaa pystejä jaetaan Vantaalla Airport Studiosilla, minne myös Outi oli saapunut hyväntuulisena. Parhaan ohjaajan Jussi-patsaan tilaisuudessa jakava näyttelijäkonkari paljasti Seiskan toimittajalle yllättävän faktan liittyen ohjaajasuuruus Aki Kaurismäkeen.


- En ole tavannut Akia vuosiin. Olisikohan ollut Mies vailla menneisyyttä -elokuva, kun olen viimeksi tavannut hänet. Hän on ihana ja hurmaava ihminen. Olisi itse asiassa mukava tehdä töitä yhdessä hänen kanssaan tässä iässä. Minusta tuntuu, että olen näyttelijänä jalostunut ja nyt voisin osata näytellä lakonisesti sekä kevyesti samaan aikaan.


Outin mainitsema Mies vailla menneisyyttä nähtiin elokuvateattereissa vuonna 2002.

Lue myösNäyttelijä Outi Mäenpää etsii miestä: ystävät järjestävät sokkotreffejä – ”En mennyt Tinderiin!”

Outi Mäenpää
Tyylikkäästi mustaan pukeutunut Outi odotti innolla ystäviensä tapaamista.

Hillitön ilta

Outi kertoi Seiskalle odottavansa iloista iltaa.


- Tänään voi olla aika hillitöntäkin, kun ihmiset pitkästä aikaa näkevät toisiaan ja saavat juhlia vähän. Odotan sellaista jälleennäkemisen suurta riemua.


Outi kertoi myös viihtyvänsä punaisella matolla.


- Kyllä minä viihdyn punaisella matolla. Arvostan näyttelijän työtä, joka on hyvin intensiivista ja aika rankkaakin. Tämä on sitten hetki, jolloin voi ottaa toisen puolen tästä työstä irti, Outi iloitsi. 

Lue myösOnko tässä Jussi-gaalan seksikkäin asu? Säteilevä Anu Sinisalo, 55, räjäytti potin punaisella matolla – kaula-aukko lähes napaan asti: ”Kannan tätä ylpeydellä!”

Teksti:Eetu Ampuja, Miikka Ylä-Jussila
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!