Ota tästä resepti talteen! Huippukokki Akseli Herlevi valmisti Seiskalle "Herlevin hyvän" pääsiäisburgerin - "Tää on ihan rajun maukas!"

Jos pääsiäisenä pashat ja mämmit alkavat pursuta korvista, on aika jysäyttää pöytään jotain ihan muuta. Esimerkiksi viiden tähden pääsiäisburgeri!
– Harvemmin sitä tulee enää tehtyä perinteisiä pääsiäis- tai jouluruokia. Sitä paitsi burgereita on helppo tehdä kotona kaveriporukalla, Akseli Herlevi huomauttaa.
Hän tietää mistä puhuu. TopChef-voittaja pyörittää suosittuja Naughty Brgr-ravintoloitaan eikä hellitä purilaisesta pääsiäisenäkään.
– Itse tykkään siitä, että purressa vähän valuu suupielistä: siellä saa olla majoneesia, rasvaa, salaattia, mäiskettä ja mässyä. Jolleivat kastikkeet valu rinnuksille tai sormille, burgeri on liian kuiva!
– Mmmmmh... Vaikka itse sanonkin, niin onhan tää nyt rajun maukas! Ihan Herlevin hyvä, hän naureskelee.
Hyvät naiset ja herrat, tässä se nyt on: Akseli Herlevin pääsiäisburgeri! Nyt resepti talteen ja pannu kuumaksi!

Valmistusaika 30 min
Vaikeustaso: Puolihelppo
Resepti 4:lle
Ainekset:
4 kpl Vaasan The BRGR -sämpylöitä
600 g karitsan jauhelihaa
100 g fetajuustoa
1 sitruuna
2 rkl keltaisia rusinoita (tavallisetkin käy, jos ei löydy muita)
1/2 puntti tuoretta lehtipersiljaa, hienonnettuna
1/2 puntti tuoretta korianteria, hienonnettuna
2 dl rucolaa
2 pientä tai keskikokoista tomaattia
1 punasipuli, kuorittuna
1 dl majoneesia
1 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl jauhettua juustokuminaa
1 valkosipulin kynsi, kuorittuna
2 rkl punaviinietikkaa
1 rkl oliiviöljyä
1rkl juoksevaa hunajaa
Suolaa ja pippuria
Valmistus: