fbq
Kotimaa
02.11.2021 10:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Onko tässä TTK:n tuleva voittajapari? Kuvankaunis Kia Lehmuskoski ja vakuuttava Waltteri Torikka toppuuttelevat kovia puheita: ”Ihana kuulla, mutta…”
Kotimaa
02.11.2021 10:02
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Kuluneella Tanssii tähtien kanssa -kaudella on nähty monenlaisia käänteitä, mutta yksi asia vaikuttaa stabiililta: oopperalaulaja Waltteri Torikka, 37, ja tähtiopettajansa Kia Lehmuskoski, 33, porskuttavat viikosta toiseen.

Täysiä pistepottejakin napsinut kaksikko heittäytyi viime sunnuntaina (31.10.) aistikkaan rumban pyörteisiin. Arvovaltainen raati oli tälläkin kertaa myyty, vaikkei täyttä kymppiriviä irronnutkaan.

Lue myös: ”Se näyttää ihan hirveältä” – Mitä Krista Siegfridsille oikein tapahtui? Paljastaa Seiskalle kärsivänsä mystisestä vammasta: kukaan ei tajunnut tätä suorassa tv-lähetyksessä!

Menestysresepti on ollut simppeli: treeniä, treeniä ja vielä kerran treeniä.

– Kova työ tuo toivottavasti hyvän tuloksen. Ei se ainakaan siitä jää kiinni, ettemmekö kuluttaisi kenkiä viikosta toiseen, Kia pohtii Seiskalle.

Tanssii tähtien kanssa -parketilla nähtiin viime sunnuntaina sellainen rumba, että oksat pois!
Tanssii tähtien kanssa -parketilla nähtiin viime sunnuntaina sellainen rumba, että oksat pois.

Korjaavat koko potin?

Kaksikon meno on ollut jopa niin vakuuttavaa, että monet katsojat ovat erehtyneet luulemaan Waltteria tanssijaksi. Kyseessä on kuitenkin pesunkestävä baritoni.

– Olen vieläkin hämilläni sellaisesta palautteesta. En ajatellut, että osaisin tanssia, mutta nähtävästi osaan! Waltteri naurahtaa.

Lue myös: Tajusitko tätä? TTK-rypistys on tähtipareille mieletön rääkki – tyrmäävä Krista Siegfrids ja Anssi Heikkilä jo aivan puhki: ”Kun illalla pääsee kotiin…”

Mikä merkittävintä, Kia ja Waltteri ovat vain kehittyneet koko tanssitaipaleensa ajan. On alettu jopa supista siitä, että tässä saattaa olla kaksikko, joka korjaa koko potin.

– Ihana kuulla, jos kerran noin on, mutta… Joka maanantaina aloitetaan uusi tanssi ja koreografia. Työstämme sitä sitten niin hyvin kuin pystymme, Kia toppuuttelee.

Lue myös: Suomen tyylikkäin mies? Jorma Uotinen esiintyi TTK:ssa naurettavan komeana – luettelee huikean asukokonaisuuden yksityiskohdat

– Meillä on vielä tansseja, joihin emme ole tutustuneet, emmekä osaa yhtään sanoa, miten ne lähtevät rullaamaan, Waltteri huomauttaa.

Tanssii tähtien kanssa sunnuntaisin MTV3:lla klo 19:30!

Waltteri Torikka & Kia Lehmuskoski.
Waltteri Torikka & Kia Lehmuskoski ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä TTK:ssa.
Waltteri Torikka & Kia Lehmuskoski ovat tehneet vakuuttavaa jälkeä TTK:ssa.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »