fbq
Kotimaa
22.12.2021 19:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sipe Santapukki
Onko tässä Suomen sympaattisin rock-tähti? Synttärisankari Sipe Santapukki tunnelmoi jokavuotisen perinteensä äärellä: ”Olen tehnyt elämässäni jotain oikein”
Kotimaa
22.12.2021 19:31
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Apulanta-yhtyeen rumpali Simo ”Sipe” Santapukki täytti maanantaina (20.12.) 44-vuotta. Sipellä on ex-suunnistaja Minna Kaupin, 39, kanssa kaksi lasta. Synttäreidensä tuoksinnassa mies palasi itse lapsuusmuistoihin julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu kahvilassa hänen toinen lapsi sylissään.


- Silloin harvoin, kun kävimme lapsena kahvilassa, valitsin aina Aleksanterinleivoksen. Siitä asti se on kuulunut elämäni erityislistalle. Tänään sain syntymäpäiväni kunniaksi jälleen samanlaisen leivoksen ja se maistui yhtä hyvältä kuin lapsuuden aurinkoiset kesät ja lumiset talvet. Arjesta tuli juhlaa. Lämmin kiitos merkkipäiväni jo muistaneille. Olen tehnyt elämässäni jotain oikein kun sain viestejä näin hienoilta kanssaeläjiltä.

- Ihanaa joulun aikaa, rumpali kirjoittaa lopuksi.

Lue myös: Minna Kauppi olikin Anssi Kela! Sipe Santapukki yllätettiin – ”Oli yllättävän kuumottavaa”

Synttärisankari on saanut runsaasti onniteluita someseuraajiltaan.


- Onnea! Aleksanterinleivos on myös mun lemppari, eräs hehkuttaa.


- Paljon onnea ja tiukkoja komppeja tulevillekin vuosille/vuosikymmenille, toinen toivottelee.

Eilen tiistaina (21.12.) Seiska uutisoi puolestaan Apulanta-yhtyeen Instagram-tilillä julkaistusta nostalgisesta kuvasta, jossa Sipe ja yhtyeen laulaja-kitaristi Toni Wirtanen ovat hellyttävän nuoria. Kuva liittyy yhtyeen Instagram-tilillään pitämään joulukalenteriin, jonka eilisestä luukusta söpö nuoruuskuva avautui.

Lue myös: Tunnistaisitko? Tältä Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki näyttivät nuorina - vaaleat laineet herättävät ihastusta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by APULANTA (@apulantaofficial)

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »