Onko tässä Suomen erikoisin grilliannos? Seiskan toimittaja testasi länsirannikon tarkoin varjellun grillisalaisuuden – ”Nyt täytyy kyllä sanoa, että…”

Onko sinulle koskaan käynyt niin, ettei eteen tuotu ateria näytäkään samalta kuin mitä esimerkkiannoksen valokuvassa on annettu ymmärtää?
Todennäköisesti. Mutta Korv-Göransin kohdalla näin ei taatusti pääse käymään. Eikä tämä ole mikään maksettu mainos – vaan taivahan tosi.
Korv-Görans on pietarsaarelainen grilliketju, joka on hemmotellut länsirannikolla asustavien makuhermoja jo yli 40 vuoden ajan. Sen tarjoamat pöperöt ovat pöytään kannettuna vielä monin verroin massiivisempia kuin mitä kuvien perusteella uskoisi.
Katso video Suomen kenties erikoisimmasta grilliannoksesta jutun lopusta!


Myös annosten maku on niin kohdillaan, että grilliherkut ovat levinneet länsirannikolta Pohjois-Pohjanmaalle ja jopa Uudellemaalle saakka. Korv-Göransilla on tätä nykyä grillit Pietarsaaren lisäksi myös Kokkolassa, Vaasassa ja Tammisaaressa.
Seiskan toimittaja kävi testaamassa pääkallopaikalla Pietarsaaressa paikallisen erikoisuuden. Kyseessä on sikäläisittäin ”perinteinen” grilliannos, eli siis lautasellinen lämmintä riisiä ja valtava läjä viileitä katkarapuja, joiden päälle on lyöty kebabkastike.
Katso video Suomen kenties erikoisimmasta grilliannoksesta jutun lopusta!

– Lahesta löytyy lihamukia, Lappeenrannasta vetyä ja atomia, Porista nahkiaisia ja mitä näitä nyt on… Mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että tämä on varmasti yksi erikoisimmista grilliannoksista, mitä meikäläinen on vetänyt huiviin, Seiskan grillireportteri äimistelee.
Mutta kun maku on kohdillaan, niin mikäs siinä!
Katso oheiselta videolta, miltä Korv-Göransin katkaravut riisillä näyttää!